gODHEAD
Crucified
- Член од
- 6 декември 2007
- Мислења
- 1.827
- Поени од реакции
- 1.163
Така, така, така, дај боже, дај Баже напуни ја целатадоминација! да се знае кој е кој!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така, така, така, дај боже, дај Баже напуни ја целатадоминација! да се знае кој е кој!![]()
Фени го раскина договорот со Американецот Форд.
а цела сезона или може да си иде на полусезона?По неколку денови неизвесност и официјално Кире Николовски останува да го носи дресот на Фени Индустри во понатамошниот дел од сезоната.![]()
По неколку денови неизвесност и официјално Кире Николовски останува да го носи дресот на Фени Индустри во понатамошниот дел од сезоната.![]()
а цела сезона или може да си иде на полусезона?
пааа можно е да отидеше во посилна лига и експресно да се вратеше во македонија! т.е. да се уназадеше... небаре нашава лига оваа сезона е слаба...Golemo pojacuvanje za Feni e negovoto ostanuvanje. Steta samo za nego sto konecno ne otide da igra vo nekoja posilna liga.
тесно сме тепале со вардар.
можеби и првата утакмица што не сум ја гледал на домашен терен овие години!
а и утре таа нема да ја гледам со хапоел тел авив од 17:45 од библ лигата... за жал
ќе видиме како ќе се држиме со хапоел. фрај многу фали, кога ќе се врати ќе си газеме!