Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
По неколку денови неизвесност и официјално Кире Николовски останува да го носи дресот на Фени Индустри во понатамошниот дел од сезоната. :)

По неколку денови неизвесност и официјално Кире Николовски останува да го носи дресот на Фени Индустри во понатамошниот дел од сезоната. :)
а цела сезона или може да си иде на полусезона?

Golemo pojacuvanje za Feni e negovoto ostanuvanje. Steta samo za nego sto konecno ne otide da igra vo nekoja posilna liga.

Golemo pojacuvanje za Feni e negovoto ostanuvanje. Steta samo za nego sto konecno ne otide da igra vo nekoja posilna liga.
пааа можно е да отидеше во посилна лига и експресно да се вратеше во македонија! т.е. да се уназадеше... небаре нашава лига оваа сезона е слаба...

тесно сме тепале со вардар.
можеби и првата утакмица што не сум ја гледал на домашен терен овие години! :(
а и утре таа нема да ја гледам со хапоел тел авив од 17:45 од библ лигата... за жал
ќе видиме како ќе се држиме со хапоел. фрај многу фали, кога ќе се врати ќе си газеме!

тесно сме тепале со вардар.
можеби и првата утакмица што не сум ја гледал на домашен терен овие години! :(
а и утре таа нема да ја гледам со хапоел тел авив од 17:45 од библ лигата... за жал
ќе видиме како ќе се држиме со хапоел. фрај многу фали, кога ќе се врати ќе си газеме!

Џарид се враќа за Хапоел :)
Можеш да гледаш пренос на МТВ1 ќе ја давааат..

Сакав баш да ги изгледам денес во живо Фени, во Јасмин, ама ништо не бидна.
Среќа што ќе даваат пренос на МТВ1.
А Торус го пренесуваа на Канал 5:eek:, значи телевизиите ни се хаос.
Незнам како е формата на противникот, но ќе биди тежок дуел, барем дома ако ништо друго да се извлечи поволен резултат.
Иначе Хапоел имаат едни од најватрените навивачи.:D

Со кој памет му даваат на Соколов да ја решава утакмицава офффф....

не е соколов крив, србинот а продади, 2 зицери промаши каа правеме пресврт:tapp:

Не ни заслужида тепа Фени денеска,Фрај слободно неможеше да даде овој Осоколиќ кога треба промаши зицери,Соколов да не зборам кош не даде само лични правеше.Едино ради Самарџиев сакав да победи.

Ногу спремни овие Израелците у пм...
Фени прво полувреме лошо,после се поправија ама тоа е...
Овие Хапоел изгледа се фаворити за осојување на Библ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom