Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Гледате ли колку сте ненормални, тоа е тој селски менталитет што ви го зборам и немојте и вие ко ЦПБ само титули да дробите, а плус на погрешен човек му збориш за титули (кога сме веќе кај тоа, за Работнички навивам у кошарка), МЗТ го земав само за пример, а треба и вие истото да го направите не само да негирате и да се удирате у груди, а за тие "мажишта" што ми се закануваат по ПП и репутации ќе им порачам нека не се палат многу и кај што нема аргументи почнуваме со навреди и закани, познато е тоа, а познато е и дека имате срце како лешник и ќе се видиме до година ако Вардар испадне од лига и ќе имате можност да се докажете

Се гледа по муабетот кој е носител на селски менталитет. Се најубаво.

--- надополнето ---

Ете пошто ти не си, побиј ме со „фактите“.

Па ништо бе срце, јас кога не сум сигурен во нешто не се чукам по гради свакаш? Ти ем не си сигурен ем зборуваш. Гледаш?

Сигурен сум, не ми требаат никакви напишани факти за да бидам сигурен во тоа, ти кажав доволно ми е тоа шо не сум ретардиран. ;)

Сигурен сум, не ми требаат никакви напишани факти за да бидам сигурен во тоа, ти кажав доволно ми е тоа шо не сум ретардиран. ;)

Чекај, сакаш да кажиш дека на секој меч на МЗТ има во просек од 1200 гледачи?

Значи сигурен си без да погледнеш официјална статистика, иако МОЖЕБИ тука некаде е посетеноста и таму и таму. Можеби има некоја мала разлика но дури не се провери на хартија не е ништо сигурно. Во Кавадарци си бил можеби кога гостува МЗТ за другите утакмици ниту си видел ниту знаеш.

Али ти си сигурен без да си сигурен со подкрепен податок - тоест реално немаш поим.
Се најубаво и тебе.

Имам и попаметна работа од тоа да се расправам со некој шо мисле дека е сигурен а не е сигурен. И шо мисле дека не е ретардиран. :)

--- надополнето ---

Чекај, сакаш да кажиш дека на секој меч на МЗТ има во просек од 1200 гледачи?

Остај го бе ти па :)

Ти кажав додека не ми ги приложиш фактите ја ќе им веруем на моите очи и извори биле тие пишани или не. Смешен си само коа кажуваш дека Фени предизвикува поголем интерес од МЗТ, да сум на твое место не би ни пробувал да праам вакви небулозни споредби. Како и да е, ова е мојот последен пост тука додека не видам компарација на бројки Јасмин - Јане Сандански, ќе ве оставам да си ја славите интернационалната титула. ;)

Ти кажав додека не ми ги приложиш фактите ја ќе им веруем на моите очи и извори биле тие пишани или не. Смешен си само коа кажуваш дека Фени предизвикува поголем интерес од МЗТ, да сум на твое место не би ни пробувал да праам вакви небулозни споредби. Како и да е, ова е мојот последен пост тука додека не видам компарација на бројки Јасмин - Јане Сандански, ќе ве оставам да си ја славите интернационалната титула. ;)

Фала, и јас ке им верувам на моите очи и уши, да сум на твое место не би ни почнувал дискусија од овој вид како што почна ти, без да бидам поткрепен со докажани бројки.

Благодариме за оставањето на славењето па бујрум на славје :)
:pehar: :pehar: :pehar:

Па секако дека ке има поголем интерес сите сакаат да го гледаат шампионот на македонија и на БИБЛ неголи да гледаат тим без титула и победа над Реал Мадрид која била во времето на тито.

Па секако дека ке има поголем интерес сите сакаат да го гледаат шампионот на македонија и на БИБЛ неголи да гледаат тим без титула и победа над Реал Мадрид која била во времето на тито.

Немој сеа батали остај :) Јасно е кој е кој така да нема шо повеќе муабет да се праве :)

А во фудбал за Тиквеш, во кошарка за Фени!? Тоа што е, море к(л)озар!?

Тоа ни се единствени спортски клубови,а да навиваш за Вардар фудбал(член на СД Вардар) и да навиваш за Работнички кошарка(СД Работнички)... :uvo:

Одиш на стадион пуши Работнички после во сала напред Работнички или пак обратно.:nesum:

Е да, под еуфорија сме уште...за жал немате вкусено ваква еуфорија...

Убава дискусија се водеше околу НЛБ се додека не се вметна муабетот оклу групите кој секогаш се расипува.Инаку знаеме сите каква поготово Скопската турли тава тифо сцена,а и таква каква што е неможе секој да ја критикува,поготово не група што на финале Балкаснка лига во свој град беа 70 души(извинете секогаш сум објективен,но ми нема смисла ова вашево).

Рајкович самиот се изјасни дека цел на Фени не е НЛБ, самиот кажа дека во БИБЛ ќе тераат и наредна година, условот за влез во НЛБ е еден и единствен, финансиска подлога, асален град ( во близина да има аеродром )и добра сала, кој и да иде од Скопје во индина у НЛБ ( сега за сега само МЗТ преговара за тоа а конкуренција им се Ефес, тим од бугарија и Макаби ) ќе игра во Борис Трајковски, сала која е кока кола за било која друга сала во земјава, 5 пати е подобра и ги задоволува стандардите за да се игра во НЛБ лигата.

Фени има финансиска подлога но проблем е градот и салата како и немањето на аеродром во близина, затоа и воопшто не ни преговараат за да влезат во таа лига, во никој случај не можат да парираат од тој аспект на другите тимови, за разлика од некоја скопска екипа.

п.с. Титулите, и местото во првенство не се релевантни и не се предуслов за влез во НЛБ.

Рајкович самиот се изјасни дека цел на Фени не е НЛБ, самиот кажа дека во БИБЛ ќе тераат и наредна година, условот за влез во НЛБ е еден и единствен, финансиска подлога, асален град ( во близина да има аеродром )и добра сала, кој и да иде од Скопје во индина у НЛБ ( сега за сега само МЗТ преговара за тоа а конкуренција им се Ефес, тим од бугарија и Макаби ) ќе игра во Борис Трајковски, сала која е кока кола за било која друга сала во земјава, 5 пати е подобра и ги задоволува стандардите за да се игра во НЛБ лигата.

Фени има финансиска подлога но проблем е градот и салата како и немањето на аеродром во близина, затоа и воопшто не ни преговараат за да влезат во таа лига, во никој случај не можат да парираат од тој аспект на другите тимови, за разлика од некоја скопска екипа.

п.с. Титулите, и местото во првенство не се релевантни и не се предуслов за влез во НЛБ.
Доста тропате глупости - на сајтот на НЛБ лига све пишува, само некој треба да прочита. Минимум сала со 2000 седишта и хотел во градот со мин. 18 кревети.
Александравац да не има аеродром ?или Вршац ?? а имаат тимови во НЛБ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom