Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска со Металац во Ваљево ке биде исклучително тешка утакмица но очекувам нашите момци да се вратат со поволен резултат :)

П.С Металац во меѓувреме се засили со бившиот центар на Њу Џерси и репрезентативец на Србија Миле Илиќ :helou:
Утре е утакмицата, на 18-ти.

Valjevo | Hala sportova 15.septembar
18 Mar 2010 19.30KK Metalac Feni Industries
http://www.balkanleague.net/en/news.php?id=14873

Миле Илиќ нема право да играе у БИБЛ :smir:

Mnogu los e rasporedot na utakmici DENESKA igraat BIBL vo sabota so vardar nemaat ni edna den odmor ama ne e strasno FENI E ARMIJA !

imame golem roster na igraci koi mozat da go izdrzat ovoj raspored i da napravat dobar rezultat pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

МИСЛАМ дека е одложена утакмицата со Вардар у недела :smir:

да каже некој како заврши утакмицата?

Нерешено 88-88 :) Тоа значи, дека ги мачкаме во Кавадарци:vozbud:.
Повеќе за натпреварот тука .

Чемата мамето му го ебал топ утакмица за него 8 асистенции 10 поени браво за капитенот :)
Оризот,Бокица,Владо,Душан ги цепеле момците од Ваљево :tv:
П.С Добро е не играел Миле Илиќ :baeh:

Ajdeeee vecer ke gi jademe MORA !!

Мора да победиме за да ја вратиме предноста на домашниот терен.Ако изгубиме ќе стартуваме со 0:0 и првата на нивен терен.Значи оваа утакмица може да се рачуна како да е веќе плејофф

утакмицата беше фешти, какви тројки летаа :)))

Честито победа момци, баш ми е мило што изгубија Вардар дома :) Абре Ушко, Ушко, како само на крајот го изгледа Лајф кога овој ја закуца :pos:

П.С. Се гледаме во Финалето во Купот во Сабота :wink:

Охоооо колку слатка победа :ojea:

Добра игра на Дарко.Се гледа дека не игра со срце за Фени и не игра емотивно но сосема коректно си игра.Подобар тим сме од Вардар и во Петок тоа треба повторно да го покажеме

Честито победа и од мене:smir:
Сосема заслужено,им покажавте како се игра на скопските плачковци
Очекувам лом да ги направите во петок и секако,финале со Овче Поле :vozbud:
:helou::helou::helou: :helou::helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom