Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе серете на форум, ако имате муда напрајте нешо акција па да си иде и да не му текне више никад да се врати. И имате пари, не би преставувало проблем Соколов ако си отиде. У ситуацијава ме потсеќате на девојчињана од паркот кои коа отиде Грне у Работнички, само кењаа по форуми и не направија никаква акција за Грне да си отиде. Туку нешо извинувања, состаноци, ова - она. А, сеа као што глеам пак ги сере.

Дали може да замислите што би се десило ако Симич се врати у МЗТ?

*Иако нема шанси пошто и сам си знае шо го чека.

Toрус :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:Емил поднеси си сам Оставка :tapp::tapp:

Кој од кој по дрво кај нас каа ќе се почне од Фил ќе завршиме до Онур:pos2: инаку прв за у печката е Емил па после него Кнежевиќ да му ебам тоа неподвижниот (да му ебам гласот ѓоа задавен ццц) и така натаму...

Кој од кој по дрво кај нас каа ќе се почне од Фил ќе завршиме до Онур:pos2: инаку прв за у печката е Емил па после него Кнежевиќ да му ебам тоа неподвижниот (да му ебам гласот ѓоа задавен ццц) и така натаму...

Не вреѓај така без веза Онур Оризот и Цобе денеска беа најдобри посебно Оризот 19 поена постигна.
Душан е добар момак ке видиме статистика за него првен па после ке збориме да не заборавиме дека он константо игра добро постигнува поени и е доминанте во скок игра во нашиот тим така дане ти држе вода :helou:
Денеска потврлиле сите освен горе споменатите тројца и за тоа јас коа че речам дека играч што најмногу го ценам од Фени е Цоле Михајловски ми се смеат сите али ај:toe:

Ауу Торус.Втор пат така?Што е сега изговорот Џејмс повреден, Горан повреден...Ма каков изговор бре од Караџовски губиме човече

Ауу Торус.Втор пат така?Што е сега изговорот Џејмс повреден, Горан повреден...Ма каков изговор бре од Караџовски губиме човече

Караџовски (лоповот :pos: ) комплекси лече на нас на двете утакмици мамето ни го изеба :tv:

Клошари, од Торус губите да ви ибам

Не псовај бре :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom