Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Го удри некој Грнчаров?Не видов занм дека он замавна на некој при излегувањето од терен.

Хехе.Смешно ми е бре даа.Сега тие што не видоа можеби не сваќаат.На 10 сек до крајот на 13 разлика занас овој Радуловиќ си ја скока топката и чека да изминат тие мин и готово тргаше накај судијата за да се поздрави.Овој Џејмс му ја зема и ја закуца :pos2:
А иначе еве на пример лани кога со Работнички резултатот беше 2:1 и последната се играше во Кавадарци и со победа наша од над 9 коша ќе бевме први.Од кај знајме можеби токму тоа куцање ќе одлучи за лидерот...

Есенската полусезона за Фени на домашен терен заврши.Има уште едно гостување.Следното е на 15 Јануари.Во Кавадарци гостува лидерот во бугарското првенство Левски.А тоа значи дека по пола година во Кавадарци се враќа Доналд Кол.Ќе биде интересно.Ќе добие огромееен аплауз

И 50 кила ракија :tv:

Што ми е мило што победи Фени вчера,па и со 15 разлика

Каков пречек се спрема за Кол???
Поима неам али дај се организираме ни од тука ако не па.:vozbud:

Грне Тепачот-POZDRAV DO GOLEMIOT STRUCNJAK EMIL RAJKOVIC I NEGOVITE PULENI...EDVAJ VE CEKAME VO SKOPJE DA DOJDETE I DA VI POKAZEME STO ZNACI GOSTOPRIMSTVO PA POSLE ZALETE SE PO VESNICI KAKO PEDERCINJA NEKOJ.

Аууу ами нема ли да дојдат пак они во Кавадарци или шо му е филмот на овој Ново Селецот.:vozbud::vozbud::vozbud:

Грне Тепачот-POZDRAV DO GOLEMIOT STRUCNJAK EMIL RAJKOVIC I NEGOVITE PULENI...EDVAJ VE CEKAME VO SKOPJE DA DOJDETE I DA VI POKAZEME STO ZNACI GOSTOPRIMSTVO PA POSLE ZALETE SE PO VESNICI KAKO PEDERCINJA NEKOJ.

Аууу ами нема ли да дојдат пак они во Кавадарци или шо му е филмот на овој Ново Селецот.:vozbud::vozbud::vozbud:

не му личи на годините:nenene:

Do nekade go razbiram covekot izgubi so 15 razlika bese podnatepan malce malce bese naplukan pa i udren so nekoj opejac i taka a moze i si lece kompleksi od rajkovic i od negovite igraci kako sto si lece kompleksi od cela Kavadarecka publika i toj i simic taka da i nim ne im e lesno ponizeni se a za da davat vakvi komentari ne se nekoi jaki igraci ili pak da igraat vo nekoj jak klup.Sepak tia se samo edni prosecni igraci kako sto se i negovite kolegi od klubot radulovic pa i red drugi.Ce dojdeme vo butel ce ve pobedime i povtorno ce placite kako sega pozzzzzzzzzzzz.

http://kavadar4e.com/index.php?opti...tonigrncarovgrne&catid=20:kavadarci&Itemid=62

има најмалку уште два натпревари у јасмин. и грне и симиќ и радуловиќ поарно нека се преправат дека се повредени. А, да ве потсетам ушлето иде утре, петок 25 декември во Кавадарци. Па да го пречекаме

Незнам како не му е срам на тоа ушите ... Отишол 30 и кусур години, деца сигурно има погледни го кака се понаша ... Грне го наполнија со пари па почна и тој нешто да се курчи, ебате простаок што станал.

Најлош пример како треба да се понашаат спортисти.:toe:

Незнам како не му е срам на тоа ушите ... Отишол 30 и кусур години, деца сигурно има погледни го кака се понаша ... Грне го наполнија со пари па почна и тој нешто да се курчи, ебате простаок што станал.

Најлош пример како треба да се понашаат спортисти.:toe:

Конечно :)

Лјуби те Деда :tv:

Конечно :)

Лјуби те Деда :tv:
Шо е конечно? Па какво е тоа понашање, од 2ца поранешни репрезентативци.Грне може и сега ќе биде во пошриок список, за Симиќ не верувам.Срамно, срамно, срамно ...

-Toni Simic NA SESTRATI VO USTA DA I GO STAVAM. MAMATA SELJACKA DAVI JA EBAM.

-Toni Simic
KAJ SESTRATI SELJACKA IMAM. SVE DA TI EBAM SELJACKO.

-Toni Grncarovhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1168258100 A BE PETAR I DRAGAN KAKO MOZETE KAZETE MI DA SE SPOREDUVATE SO TONI SIMIC I DA GO PCUETE.DECKOTO ZA VAS E IME I PREZIME I ZARABOTUVA MESECNO KAKO VIE STO ZARABOTUVATE ZA DVE GODINI.EBEL PICKI STO VIE SAMO MOZETE DA DRKATE NA NIV I NA KRAJ USTE GO VREGJATE ZAMISLI DECA OD SELO STO NEMAT VIDENO NISTO OD ZIVOTOT.POSTIGETE NESTO SO VASIOT ZIVOT PA ... POSLE KURCETE SE A NE OD NIVATA NEMATE NISTO POVEKE VIDENO I SE SILITE USTE.NE SVAKAM DO KOGA OBRATNO SE POSTAVUVAAT RABOTITE SELJACITE DOJDOA DA KAZUVAAT I OBJASNUVAAT KAKO TREBALO DA BIDE.

Немам зборови, на какви спортисти личат овие.Грне АЕРОДРОМЕЦОТ голем, шо отиде у Работнички, па сега у Вардар.Шо не оди у МЗТ, да им помогне сега ?

И да, уште еден доказ дека парите го менуваат човекот за 360.

Шо е конечно? Па какво е тоа понашање, од 2ца поранешни репрезентативци.Грне може и сега ќе биде во пошриок список, за Симиќ не верувам.Срамно, срамно, срамно ...

-Toni Simic KAJ SESTRATI SELJACKA IMAM. SVE DA TI EBAM SELJACKO.

-Toni Grncarov A BE PETAR I DRAGAN KAKO MOZETE KAZETE MI DA SE SPOREDUVATE SO TONI SIMIC I DA GO PCUETE.DECKOTO ZA VAS E IME I PREZIME I ZARABOTUVA MESECNO KAKO VIE STO ZARABOTUVATE ZA DVE GODINI.EBEL PICKI STO VIE SAMO MOZETE DA DRKATE NA NIV I NA KRAJ USTE GO VREGJATE ZAMISLI DECA OD SELO STO NEMAT VIDENO NISTO OD ZIVOTOT.POSTIGETE NESTO SO VASIOT ZIVOT PA ... POSLE KURCETE SE A NE OD NIVATA NEMATE NISTO POVEKE VIDENO I SE SILITE USTE.NE SVAKAM DO KOGA OBRATNO SE POSTAVUVAAT RABOTITE SELJACITE DOJDOA DA KAZUVAAT I OBJASNUVAAT KAKO TREBALO DA BIDE.

Немам зборови, на какви спортисти личат овие.Грне АЕРОДРОМЕЦОТ голем, шо отиде у Работнички, па сега у Вардар.Шо не оди у МЗТ, да им помогне сега ?

Абе какви спортисти се они..кои се користат со пцовки и навредување кон навивачи:tapp:(што покажува какви граѓани се).Па дури незнаат ни пораз да поднесат(се виде во Кавадарци).
Ама јако го јадеа од Јаmes Life:kesa::pusk:

-Toni Simic
KAJ SESTRATI SELJACKA IMAM. SVE DA TI EBAM SELJACKO.

-Toni Grncarov A BE PETAR I DRAGAN KAKO MOZETE KAZETE MI DA SE SPOREDUVATE SO TONI SIMIC I DA GO PCUETE.DECKOTO ZA VAS E IME I PREZIME I ZARABOTUVA MESECNO KAKO VIE STO ZARABOTUVATE ZA DVE GODINI.EBEL PICKI STO VIE SAMO MOZETE DA DRKATE NA NIV I NA KRAJ USTE GO VREGJATE ZAMISLI DECA OD SELO STO NEMAT VIDENO NISTO OD ZIVOTOT.POSTIGETE NESTO SO VASIOT ZIVOT PA ... POSLE KURCETE SE A NE OD NIVATA NEMATE NISTO POVEKE VIDENO I SE SILITE USTE.NE SVAKAM DO KOGA OBRATNO SE POSTAVUVAAT RABOTITE SELJACITE DOJDOA DA KAZUVAAT I OBJASNUVAAT KAKO TREBALO DA BIDE.

Го прочитав и јас ова... стварно не вреди вакви спортисти да се расправаат со луѓето...

И Бојан Трајковски онаа сезона се расправаше со Кавадарчани на Фејсбук... ги нарекуваше сељаци, ги праќаше да идат на ниви (а тој е од Македонска Каменица :jaj:) и потоа потпиша со нив...

И што ќе биде ако еден ден Грне или Симиќ потпишат за Фени или некој друг тим од "провинцијата"... тогаш ќе пишуваат Фени Шампиони или нешто слично... :kesa:

Naj golemi plackovci vo istorijata na makedonskata kosarka staanaa toni grncarov i toni simic zaedno so nivniot trener koj dade nekolku informacii nedolicni ni za dete od 15 god na fb a potoa gi izbrisa.Bas mi e milo sto dadoja takvi informacii bidejci mn gi mrazam jas licno od pred toa a sega i cela makedonska javnost znae za kakvi igraci se rabote.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom