Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
hahaha dobro aj veruvaj na sport :smir:

Така е Панче првен сакал да се проба во Задар Боки па ако таму не бидело ништо ќе дошол во Фени барем јас така знам освен нешто ново ако не искрцало сега овие денови.:helou:

sea ti kazuvam vcera se vidopv so nego se vrakase od sala sutiral neso pa mi kaza deak 99% ke idam ''kaj tvoite'' (taka me zezaa so mige poso imam epten drugari od kav ) hahahahahaha pa vie kako sakate na koj sakajte veruvajte ne vi se mesam :)

sea ti kazuvam vcera se vidopv so nego se vrakase od sala sutiral neso pa mi kaza deak 99% ke idam ''kaj tvoite'' (taka me zezaa so mige poso imam epten drugari od kav ) hahahahahaha pa vie kako sakate na koj sakajte veruvajte ne vi se mesam :)
Панч дај не не срами жити ќерата брат..... :) :)

haha ok aj be Kirca tvoja zelja moja zapoved hahaha

deka ke pieme vecer inace koj te ebe hahahhah

Панч дај не не срами жити ќерата брат..... :) :)

Зошто бе Ќире познато е тоа дека кавадарчани каде и да отидат се дружељубливи и лесно стекнуваат другари и пријатели за мезе и пијење.Не е тоа тајна Панче што го кажа

Море шо се деси со фени, некој нов има ли? кој си замина?

Море шо се деси со фени, некој нов има ли? кој си замина?

Кој ќе ти каже сите ќутат а и тоа шо се лафе се е шпекулација ќе биде долго лето воа до 31 август здравје ќе бидат вака неми сите и последната ден се ќе објават али не чекат виа нашите се на случајност работат на трансфери на играчи така да од тоа шо лафат по чаршијата по имиња кој би дошло не е лошо..:salut:

паааааааа едно 90% си заминал

Pa jas slusnav deka mu dadile karta za eden pravec a za igracite pa jas mislam deka treba da se znae do ki 1vi avgust bidejki FENI e golem klub i treba da se zapocne so podgotovki pa taka da treba da se znaat i igracite :toe:

Pa jas slusnav deka mu dadile karta za eden pravec a za igracite pa jas mislam deka treba da se znae do ki 1vi avgust bidejki FENI e golem klub i treba da se zapocne so podgotovki pa taka da treba da se znaat i igracite :toe:

Точно така Фени подготовките за новата сезона ќе ги почне после 2 август односно после Илинден според некои мои сознанија ќе тренираат некое време во Кавадарци на спортски центар при сала Јасмин а потоа најверојатно ќе се оди во Маврово кое важи за стална дестинација на КК Фени во изминативе неколку години.Сега моментално луѓето од клубот се на одмор па така да од периодот 20 јули па се до август би требало да се знаат многу работи..:salut:

Море да го емм. секоа ден сне на Јасмин,ќе видиме шо има ново...Преодниот рок е до 31 август,ама нели требе нашите спремни да бидат за новата сезона

Море Кавадарчани шо ќутите бре да ве ебе Чако :pos: никој ништо не кажуе за во клубот шо се дешава чим ви неќите дај ја че го скршам мразот :)
Епа вака би стоеле работите околу ростерот за новата сезона.
Рале потпиша 2 годишен договор со Фени и после обврските со репрезентацијата се приклучува на тимот и ќе ги води подготовките за следната сезона инаку во негово отсуство подготовките ќе ги почнат Дрмата и кондициониот тренер Томе (не ми текнува на презимето) инаку подготовките почнуват на 3 август:smir:
Од староседелците тука остануваат Горан Самарџиев,Марјан Ѓуров,Сканијата и Цобе Михајловски и Бошко Јовович по се изгледа.
Нови играчи има али се тржат у строга тајност така да ги има повеќе од виа јас шо ќе ги кажам како прво засилување го добивме Брчков а потоа односно вчера дојде и второто засилување од Србија на центарската позиција се работи за Душан Кнежевич кој доаѓа од редовите на Свислајон Таково покрај него се очекува одговор и Владо Попович кој исто така преговарал со нашиот клуб за да на направи кам-бек повтортно во Кавадарци.. Ви пишите туа ако разберите нешто така па да вијме шо и како е работата БТВ Ја замина на одмор:tv::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom