Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
takvi muabeti se vrtat niz gradot

Абе муабети, ја слушнав дека лично татко му го нудел у Фени ама нашите не го сакат.
Баце ти знаиш ли шо ќе се десе Димо Тасовски ако дое кај нас? Па пола народ нема иде, сито го мразат, и ја лично, колку сака нека боде добар не го сакаме и крај.

Абе муабети, ја слушнав дека лично татко му го нудел у Фени ама нашите не го сакат.
Баце ти знаиш ли шо ќе се десе Димо Тасовски ако дое кај нас? Па пола народ нема иде, сито го мразат, и ја лично, колку сака нека боде добар не го сакаме и крај.
abe ne samo kavadarci tia i simic sekade gi mrazat
a i ne e covekot u forma neznam so mu se desi deneska se preporodi

za koga dojde vo Strumica Dimce ne e tocno deka go baral Feni bidejki oni veke potpisaa so Macka,a Dimce prv pat koga dojde u SR so Gac odma se dogovorija i potpisa,taka da nema vrska tava.Lani koga se raspadna Strumica Amir mu se javuvase nekolku pati, i ne se pogodija za cenata,bidejki Feni bese se istrosil bajagi po Kito i Kol,a i Gocevski,i nemaa bas mnogu pari fazla,pa za 2500 ojde u Rabotnicki(nacekaa go u cajtnot,neli so SR bese povuci-potegni).Amir se posera za 1000 evra,tolku bese razlikata,a i ne znam koj od upravata mu e sugeriral da ne mu dava poveke,poodamna navodno bil zameren so Dime,ama neznam za koj stanuva zbor

Тасовски како млад(ептен млад) дошол у Јасмин да се проба... Тогашниот „тренер“ шо тренирал петли,сега вработен у Јасмин му рекол: дете ти од кај си ?и виа рекол : Градско.
-Епа фаќај а вратата !

Ја така го знам муабетот. Далеку од тоа дека сум сигурен дека е точно.
А друг муабет:
Емил се двоумел помеѓу Владето Неделковски(не сеа, првиот пат каа дојди) и Војдан Стојановски. Ама се одлучил за Владето затоа шо бил поефтин. :toe:

Тасовски како млад(ептен млад) дошол у Јасмин да се проба... Тогашниот „тренер“ шо тренирал петли,сега вработен у Јасмин му рекол: дете ти од кај си ?и виа рекол : Градско.
-Епа фаќај а вратата !

Ја така го знам муабетот. Далеку од тоа дека сум сигурен дека е точно.
А друг муабет:
Емил се двоумел помеѓу Владето Неделковски(не сеа, првиот пат каа дојди) и Војдан Стојановски. Ама се одлучил за Владето затоа шо бил поефтин. :toe:
bil nedelkovski poeftin i togas dobro izigra ama ne mi e jasno oti sea go zemaa pak. abe podobro nasite kavadarcani da a sedat na glupata i da zimat pari otkolku on.ne mi e jasno oti go vratia pak a ne planiraa na nego uopste.e sega neka platat ubavo za da go zemat vojdan!!!a ne veruvam deka go plakale nogu u amak.

Абе емил рајко е најглупиот тренер шо го водел Фени. Мито Сармата беше поарен. Абе Дрмата да го стават е поарен. Цаја бе че го биде повиќе. Ја воа незнам, не е нормално. Зошто не го изигра Владето у Јасмин некња незнам.
Дај му на Димо Глушецот, повиќе знае кошарка од Емил. И маде ин Кавадарци е.

Ај бе...:)
Ни Ѓуров, а уште помалку Самарџиев се од школата на Работнички.:)
Шо си напишал тука?:uvo:
Самарџиев е од Кавадаречката кошаркарска школа од каде е и костурот на цела репрезентација.:toe:
Работнички понудил доволно пари за да ги користи нивните услуги во одреден период...и тоа е се.
Фершпед е моќен спонзор...не дај боже да ви кидне од тимот....ќе ни згасне лигата.

Тоа погоре шо си напишал се живи глупости.

Школата на Работнички не се однесуваше на нив двајца , туку на севкупниот резултат низ годините кои таа школа допринесе за Работнички да стане тоа што всушност и е...

Инаку, да не се лажеме - да не знаеше некој за нив двајца пред да играат во Работнички ??

За Фершпед да, моќен спонзор е - меѓутоа тој не дава ни 2% од тоа што може да даде за клубот - бидејќи ако дава како што треба да дава - ќе гледате натпревари од типот Работнички - ПАОК ...

а не Работнички - Офче Поле ....

Инаку, да не се лажеме - да не знаеше некој за нив двајца пред да играат во Работнички ??

Не трипај бе брату, Чемата играше прва постава у Орка со 17 години.

jas pak ke kazam.bobi mitrev za trener.covekot e zakon!!!

a ke bide interesno da vidime so ke se dese so fersped ako ne mu a vratat dozvolata za rabota dali ke ostane sponzor na klubot i so ke se dese so rabotnicki.
voa istot vazi i za nas ako nedajboze se sluce nesto so feni.
ama dobro e i dogodina sigurno ke imame tim!!!

МИТЕВ, а не митрев !!!

И нема да дојде кај вас...Или ќе биде у МЗТ или ќе иде у странство...

МИТЕВ, а не митрев !!!

И нема да дојде кај вас...Или ќе биде у МЗТ или ќе иде у странство...
znam deka e mitev pecatna greska:)
a ako mu dadat dobra ponuda tesko deka mzt ke moze da go zadrze
golema pocit do mzt ama momentalno ne se u sostojba da se natprevaruat so feni koga se vo prasanje finansiite.
i daj neka se sredat rabotite vo mzt nogu fale u ligata silen mzt!!!

Ноа Јането плејмејкерот кај фана ? Шо му го скапаа окото... Доказ дека МКД не е за европска кошарка.
Ете добар плеј да го замене шуш.

Ноа Јането плејмејкерот кај фана ? Шо му го скапаа окото... Доказ дека МКД не е за европска кошарка.
toa u polska ili u nekoa druga istocno evropska zemja igraese ama u nogu slab tim mislam i deka ispadna od ligata.

znam deka e mitev pecatna greska:)
a ako mu dadat dobra ponuda tesko deka mzt ke moze da go zadrze
golema pocit do mzt ama momentalno ne se u sostojba da se natprevaruat so feni koga se vo prasanje finansiite.
i daj neka se sredat rabotite vo mzt nogu fale u ligata silen mzt!!!

Па у 2 различни поста си пишал митрев, морав да реагирам...:)
Некои луѓе не се купуваат...Таа понуда што Фени може да му ја даде на Боби он ја има и од странство,па дури и поголема...Е сеа, некои луѓе не се курви па да идат у противничкиот табор за пари него се поштени и веќе ако не може да остане у својот клуб барем нема да го засили противничкиот...

Украина...Иста приказна како со Митев, некои работи не се купуваат со пари , за се друго тука е Мастеркард :)...
Шала, Јане ако игра негде у МКД тоа ќе биде МЗТ и само МЗТ....А моментално му оди одлично таму кај што си е, па не верувам дека и за поголема плата од тамошната би дошол во Фени...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom