Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Da,i jas slusnav deka go privedija nekoj zaradi bakljata...inaku za u sk ce ima li baklji???

Избришав 7 мислења...
На наредно праење глупости почнуваме со картони делење...

Ајдее и картони ќе има. :toe: Ко болница стануваме:kesa:

BTW пак ќе го ставам ова, колку да си знаете:smir:

На ден 31.05.2009, по повод натпреварот КК Фершпед-КК Фени од 20:15h , ќе има организирано навивање, обезбедени се два автобуси. Затоа Кавадарчани, фанови на КК Фени, во недела да се собериме во што поголема бројка со што би му ја дале потребната поддршка на нашите момци за да извојуваат победа во Скопје! Собирно место градски плоштад Кавадарци од 17:00h, поаѓање за Скопје од 18:00h. Навивачка група, Лозари

Ау ау не знаев дека Докузовски е голем плачко.Како да заборави на предходниот натпревар за што неговите кошаркари добиваа шанса преку кош-фаул да го полнат нашиот кош?Се бунеше некој од кај нас.Се сеќавате на последната во Скопје за што се свиреше фаул за вас а за нас требаше да не отепат.Работите долги години во мак баскетот и во странство вавките ниски удари не ви се потребни.Да ја освоиме титулата та кур не боли дали Докузовски ја признал или па не.Кога свират за него се најдобри а кога свират па да речеме нијанса за проивникот се најлош.Старо правило е да сумливите топки во поголема мера се свират за домаќинот и тоа е нормално и во најголема рака го имаше во Кавадарци за разлика во Градски парк шо се случуваше.Едноставно незнам дали Докузовски осети некоја опасност па уште сега почна да си бара алиби.Се на се не му личи ваквиот потег.На крај крајава не сме му ни криви шо неможат да си ја наполнат шталата па да вршат притисок како во Јасмин.

Патем се сеќава ли господинот Докузовски дека единствената полна трибина во Шталата над кошот требаше во два наврати да биде испразнета и судијата ми се чини Златевски како путе доаѓаше до записничка и се враќаше назат а првично побарал празнење на истата.Побарав и на фан клубот на Работнички некој да ми посочи каде беше оштетен нивниот клуб барав конкретна ситуација и што добив одговор нормално ништо.Да не беше срамното плачење на Докозовски тие нема ни да знаеја дека имало судии во сала.Се на се срамно од Докзуовски...Титула ние ќе си земеме а дали вие ќе ни ја честитате нас не ни е гајле...

Веќе кога сме кај тие работи...го казнија Работнички за расизмот?
2irmbuw.jpg

лее сварно и мене почна да ме нервира докузовски..јас него го ценам сварно како тренер.али он е толку искусен што знае како треба да реагира и да пишува по медиумите.сака да створе страшна тензија.па се фана за тоа каде биле сместени нивните претставници.
и да не ги повторувам атанасе и феномен-али ги казна ли некој за расизам и за плукање на нашиот клуб.добро видовме сите каква рканица имаше рајковик на кошулата..и пак никому ништо..а овој се испостра по медиумите...
п.с-се надевам лозари ке се покажат во најдобро светло во салата..!:smir:

Веќе кога сме кај тие работи...го казнија Работнички за расизмот?
2irmbuw.jpg

А тоа е па плус.Се повеќе и повеќе од оваа ситуација Докузовски излегува смешен.А и ни одговара.Место да се замараат за други работи тие организираат пресови.Само напред

Јас викам и ние да организираме еден прес каде што нај остро ке го осудиме лошото време денска (облачно, а за малку и ке заврнеше) и ке побараме санкции од нај високо ниво соодветно посочувајќи на одговорните лица на КФМ, FIBA, UEFA, FIFA и NBA.

едитиран дел од модератор, и првиов можда требаше да ти го избришам али разбирам иронија

Е јбг,они наместо да тренираат се замараат по пресови...би требало ова да биде добро за нашите

Е јбг,они наместо да тренираат се замараат по пресови...би требало ова да биде добро за нашите
Не знам колку ќе биде добро ова за нашите, ако се знае дека прават притисок кон судиите и сега судиите уште толку ќе судат за нив.:uvo:

и тебе те едитирав пошо не беше се за бришење...

Се поштуе тоа брат, се поштуе.

А шо беше инаку муабетот кои ватерп.... кошаркари нема да играат за Работнички? :)
Имало повредени некои. Угриновски и Тасовски (на Ивана) а?

А шо беше инаку муабетот кои ватерп.... кошаркари нема да играат за Работнички? :)
Имало повредени некои. Угриновски и Тасовски (на Ивана) а?
Да, да, а и Пачун немало да игра. Па ете ни добра шанса за победа. Само нашите да играат со срце![URL=http://www.smileyslord.com][/URL]

Пачун си замина колку шо знам, Угриновски секако немало да игра, а за Димче селанчето Ќире ќе не обавести дали ќе игра :)

Да, да, а и Пачун немало да игра. Па ете ни добра шанса за победа. Само нашите да играат со срце!http://www.smileyslord.com/codes/basketball-smiley-shooting-hoops.php
па јас мислам дека атмосверата на последниот натпревар и мотивот на публиката треба да ги натера да играат со срце...навистина беше многу добра атмосверата во јасмин.а и во македноски спорт тоа и го пишува!!:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom