Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Ама каде ќе се гледа:uvo:

И давај линк за утакмицата Мега-Фени...

Abe nekoj da ne znae dali na nekoja bugarska televizija ke davaat finale,da gleame na satelitksa a ?

Feni gubi 15 razlika od Mega 3/4 btw
Ја имаш на БНТ Сат,ако можеш да ја гледаш на сателитска.На друг канал сум сигурен дека ја нема.

greska imav u 1-ot post, ne 20.000.000 livcinja, tuku denari.
Ja kazaf so znam, ako sakate verujte ako ne me bole .....

У сабота ли играјме со Работнички сеа пак у лигата наша де ако знае некој нека потврде.:helou:

Да да,па во среда во Кавадарци со Овче Поле...:vozbud:

Фала бацко Миле :smir: да не ќе доаѓате во Кавадарци или само ти пак ќе идеш тука да го следиш Овче Поле:salut:

Фала бацко Миле :smir: да не ќе доаѓате во Кавадарци или само ти пак ќе идеш тука да го следиш Овче Поле:salut:

За идење на навивачка група мислам дека нема шанси,а за мене незнам,има време до среда :smir:

Kатастрофално издание на Фени.Очекуваах повеке во битката за 3 место ама 18 коша ного се.:tapp:
More Luck Next Time.

Се надевам ова беше само лоша/и ден/ови за Фени Индустри и дека во Сабота ќе се одмаздиме во Скопје и со евентуална победа да бркаме предност од 1:0 во финалната серија.Папа

Не се лоши денови, недели, месеци, се плашам дека е лоша година :kesa:

Добро 4то место не е мала работа, имавте одлична промоција како навивачка група во 4финалето

срам да му е на тој што ја пишувал оваа статија...изгледа нема врска од кошарка..се гледа некако лаички му е текстот и размислувањата...јас сум под итно нека ја извадат статијата-затоа што може да предизвика голем револт а и психичка криза и кај кошаркарите и кај навивачите.
зар треба рајковик да ги пушти снупи баснарков во полуфинале од библ??
и кои други кавадаречки кошаркари?ако мисле на гечевски,врбица и некои такви да знае дека во нашиот клуб неможат да играат бидејки сите знаеме зошто-треба многу кеш!!
исто и за пуштањето на младите кошаркари како што он пишува-кој и тренер да дојде и да не биде рајковик ке биде истата ситуација.
така да другару тебе оваа статија не ти држе вода..и под итно треба да се извади!!!

A cekaj be brat kako moze da go pustat branko janevski a so e on podobar od basnarkov dosol od skopje da go forsirame li a de kazi mi go toa ti pa taka e rajko so e slab slab e sea i ne go pravdaj lani strumica na sreka a tepame :toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom