Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не викај така бе друже.може си заминале од фени али соколов е добар играч и добра работа бркаше кај нас.а јас мислам дека во мзт нема да му даваат повеке пари отколку во фени.али јбг тоа е негова работа.:salut:Рацете горе за ЛОЗАРИТЕ ! ! !
Не е битно кој ке играе за фени, требе да играе од срце, да биде борец... Џабе е квалитетен, ако играе како пичка, каа ноа мачка или соколов![]()
Да, да, Соколов беше добар играч ама немаше простор за игра кај нас, со што му се гушеше големиот талент, сега во МЗТ ќе има простор за игра и ќе му биде најдобар играч.....не викај така бе друже.може си заминале од фени али соколов е добар играч и добра работа бркаше кај нас.а јас мислам дека во мзт нема да му даваат повеке пари отколку во фени.али јбг тоа е негова работа.:salut:

Да, да, Соколов беше добар играч ама немаше простор за игра кај нас, со што му се гушеше големиот талент, сега во МЗТ ќе има простор за игра и ќе му биде најдобар играч.....
Со среќа нека му е во новиот клуб...
А бе сеа за СЕЛОДРОМЦИ ќе имало поефтин ОРИЗ![]()
![]()
![]()
Големиот кошаркарски талент Дарко Соколов кому му се пишеше голема кариера заврши во МЗТ...Уште кога играше занас аеродромци викаа дека е пичка сега ќе се уверат во тоа.Сеа ќе биде главна ѕвезда во тимот.Остнаа Талик и Кол а он пезивенко еден не играл за тиа пари.Баш ме интересира сега за шо пара играе