Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Он нема да знае главата кај му е, у прв ред ќе се наседнеме 20 души има ж'шката да му ја пукнеме, а секако да не ги заборавам Грнето и Симиќ, ќе бидат плукани во секоја можна прилика
Незнам зошто но Симиќ ми остави добар впечаток пред две години кога Фени го бараа.Тој јавно им се извини на управата на Фени оти ги прекина преговорите со Фени.Али Грнчаров а посебно овој штркот најебали су

Ај ќе видиме дали нема да се замара, дојди ќе видиш :pos2: :pipi: :tapp:

Ај ќе видиме дали нема да се замара, дојди ќе видиш :pos2: :pipi: :tapp:
Треба да дојдам,ќе видиме!И после ќе плачете прст ви покажал,тоа ви покажал...
П.С Како сакам да ве наебаа со 5-6 тројки,и со забивање,како што беше на претпоследната утакмица од финалињата :vozbud::vozbud::vozbud:

Треба да дојдам,ќе видиме!И после ќе плачете прст ви покажал,тоа ви покажал...
П.С Како сакам да ве наебаа со 5-6 тројки,и со забивање,како што беше на претпоследната утакмица од финалињата :vozbud::vozbud::vozbud:
гледај он да не плаче како лани,абе судија слушај шо ми викат жена ми е к...а едно друго.изгледа си бил у хибернација лани па не си го видел како плаче од публиката.

гледај он да не плаче како лани,абе судија слушај шо ми викат жена ми е к...а едно друго.изгледа си бил у хибернација лани па не си го видел како плаче од публиката.
Ох бре боже,на судијата му зборел :pos2::pos2::pos2:Од каде па знаеш ти што он му зборел на судијата,или ти ги збираш топките и тренерките кога влегуваат резервите во игра па слушаш што зборат и играчите дај доста глупости...На секоја утакмица Фени-Струмица,Струмица-Фени салите беа преполни !Он слушнал Диме што му кажува на судијата:kesa:

Абе че биде згазен да му ибам фризурата селска

Ох бре боже,на судијата му зборел :pos2::pos2::pos2:Од каде па знаеш ти што он му зборел на судијата,или ти ги збираш топките и тренерките кога влегуваат резервите во игра па слушаш што зборат и играчите дај доста глупости...На секоја утакмица Фени-Струмица,Струмица-Фени салите беа преполни !Он слушнал Диме што му кажува на судијата:kesa:
ох бре момче младо па ни бевме тиа шо му викаа кога фрлаше слободни и бевме седнати зад кошот и он не посочуваше на судијата.поголем доказ од тоа здравје.а изгледа ти си му и собирал тренерките оти гледам си бил со тоа преокупиран наместо со утакмицата.али боље тоа него да се бавиш со политика:pos2::nenene:

почна нешто на сулфур многу да мириса на форумов или се лажам себе.
а за утакмицата мислев дека е само шпекулација дека е у среда ама се уверив дека не е така,многу го згуснале календарот нешто.мислам дека ќе гледаме добар натпревар у среда,се зголеми ривалитетот меѓу фени и фершпед оваа сезона ќе биде интересно,главни конкуренти се сега.ќе навиваме сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom