Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Одиме за Струмуца да славиме титула.:pehar:

ЌЕ има снимка од дуелот во Струмица во 2-30 наутро малку касно е ама кој сака и има желба да проследе нема да спие инаку информацијат е 100% точна за тоа ако не се оде за Струмица ќе си гледаме вечер кошарка.

ЌЕ има снимка од дуелот во Струмица во 2-30 наутро малку касно е ама кој сака и има желба да проследе нема да спие инаку информацијат е 100% точна за тоа ако не се оде за Струмица ќе си гледаме вечер кошарка.

Nogu kasno toa...A ako eventualno pobedime,ima li nesto organizirano za proslava na plostad ili slicno...
Lozari ke odat li vo strumica?I kolku?

Некое видео од Орка ако може некој да најде добро би ни дошло да видам пошто јас не ги паметам добро одев со татко ми ам тогаш бев мал кој има нешто слободно нека го постира фала однапред.:salut:

Тва па тва па, на секоо тема ги пита да те еем. :vozbud:

Седи да не те затепам бе детее .. сри за офтопик.
вечерва очекувајте полна салаааааааааа :vozbud:

Седи да не те затепам бе детее .. сри за офтопик.
вечерва очекувајте полна салаааааааааа :vozbud:

da da.Isto kako posledniot pat.Stom togas ne ja napolnivte,sega nema sansi da se napolni.Lani koga tepavte so Rabotnicki vi bese full a sega ve nema nikade:kesa:

Салата можеби не беше полна, ама секако имаше 2500 народ внатре. Само по краевите тие трибини што се не беа скроз исполнети.

da da.Isto kako posledniot pat.Stom togas ne ja napolnivte,sega nema sansi da se napolni.Lani koga tepavte so Rabotnicki vi bese full a sega ve nema nikade:kesa:

Не беше полна салата минатиот пат кога игравме со вас? дечко ај искулирај бе не се глупири? салата ече унатре цела е пуна има и низ тии ходниците над кошовто народ он вика не се пуне ... ц ц ц:pos2:

salata vo petoko bese pna samo od stranata kaj ajducite deka so se na kosinjata imase prazni mesta a dr tribina bese polna ... imase nogo jaka atmosvera mos vii vikate nemalo ... ama da bevte u salata ke se naezevte a za vecer se ocekuva polna sala pa ke vidame kak so a za atmosverata ke bide jaka .... poz... ako idate gledame se ..

ee a kak беше у Кавадарци ка бех ми остави впечаток...
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
од другата страна на публиката се слуша
ууууууууууууууууууууууууууу
после
аааааааааааааааааааааааааа
пак од другата страна
аааааааааааааааааааааааааа
ФЕЕНИ
ФЕЕНИ
хехеххехехехе абе шо нема логика нема признаејте си хехех нема никаква рима бе чувек

Вечер излгеда ќе има славење на плоштадот. Атанасе ако тепаме одма идам кај тебе и че ојме на плоштадот(ако тепат нашите од Струмица директно на плоштадот идат)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom