lozar_kavadarci
ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 817
- Поени од реакции
- 2
PUSI SAMO PUSI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PUSI SAMO PUSI
Сакате да ми кажете дека ова се Козари? Има некој постар од 14 години?
Пу бре "мајдуци" нас најдиле да ни се смеат тука, не ве страмело. Абе радувајте се вас да ве викнат таму да ви измисле Игор некоа песна, а не само да крадите туѓи..зелкари. Ние колку толку си имаме песни, а тоа ени мени ку*ци палци му текнало на Игор и ај ке се смејме тука....
Игор нас и да не викне, ние нема да одаме во кец у кец.
Ама ти слеп си, или тренираш?
Кога пуштив дадоа деца и таа ми беше реакцијата, ма да ени-мени-сени...поарно да беа децата, нив дозволено им е да паднат на провокација, ке ги сватев, ама т.н навивачи со знаме Chaos
Игор: Ени-мени-сени, навивам за Фени
Ухо од Лозари: Навивам за Фени
аааааааааааа неможам да опишам колку траги-комично беше, од 21:00 до еве 3:30 не прекинав да се смеам како ве изработи Игорче. Ах бре Лозари-Козари, нели ви е доволно да се бламирате на утакмици, па уште и на телевизија сакавте да се покажете за да се избламирате и пред цела јавност не само оние што пратат кошарка.
Имам еден апел до сите навивачи , Пошто во Македонија многу се крадат песни , па ке ве молам никој да не ја краде новата песна на ЛОЗАРИ ---
ЕНИ МЕНИ СЕНИ - НАВИВАМ ЗА ФЕНИ ...
поздрав и благодарам ... :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
decki dovolno problemi imate vo vazite timovi...aj molimte olabavite malku...koga ke gi resite vasite togas za nasite kolku sakate zboruvaj te
Имам еден апел до сите навивачи , Пошто во Македонија многу се крадат песни , па ке ве молам никој да не ја краде новата песна на ЛОЗАРИ ---
ЕНИ МЕНИ СЕНИ - НАВИВАМ ЗА ФЕНИ ...
поздрав и благодарам ... :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: