Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Заморот по покажа своето уште една не убедлива игра на нашиот тим ама сепак сум задоволен од залагањето на сите играчи без исклучоци сега преостанува уште дуелот со Струмица и потоа мал одмор па следува битката за купот со Мзт ај и нека ни се множат победите..Инаку фала на честитките.

I nemoj posle da mi kazete deka sudiite ne se od kaj Feni..Ocigledno i preci Mirakovski,zosto vo prvata cetvrtina 20 pati gi izmesti igracite na Feni...I pocnaa da se glupirat suditie:nesvest: ...Ajde 2 faula imase,a drugite 2 sto gi svirnaa nemaa veza stose eden metar odalecen od igrac...oMg...Znaat ubavo i sudiite deka Mirakovski ednostavno e najdobar vo cela liga,i sega site protiv nego...KFM PEDERI!!!

Sega mafijo nared e Strumica moja pretpostavka e oti ce gi dobieme sigurno so edno 10 kosa razlika ce vidite:smir:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: A koj se kladese so mene deka ke pobedite?:pos2: :pos2: :pos2:

Е што се смееш вие да не сте случајно Бостон Селтикс па де ножеме да ве добиеме не треба се смееш туку да плачиш два пати ве тепавме па и трет пат ќе ве тепаме слаби сте оваа година тоа е факт а и без Пуповиќ тешко ќе ви биде.

Ако ја победиме трет пат Струмица ќе завршиме голема работа, се ќе биде полесно после. Мислам дека можеме да победиме ама ќе биде многу тешко, шансите се 50:50.

Ако го одиграте натпреварот исто како овој со Работнички со таков мизерен шут ...тешко оти ќе го добите натпреварот...Синоќа секој друг освен Работнички(нормално) би победил...
Од друга страна Струмица(мислам играчите) со душа го чекаат натпреварот...Ќе биде интересен натпревар само она 17:30 е глупав тремин..

Се може да се случи, за кратко време се одиграа многу тешки и неизвесни утакмици, со Амак, со Пелистер, заморот си го прави своето, концентрацијата попушта, ама добро е шо и со таков мизерен шут победивме. Ама пред големото дерби сето тоа се заборава, се почнува од почеток, и двете екипи имаат големи мотиви, моменталната инспирација и желба за победа одлучува. Прво да видиме Струмица шо ќе напраи со Пелистер, победа или пораз различно би влијаеле на мотивот на кошаркарите оти како шо видовме претходно кога губи Струмица најчесто губи два натпревари по ред...

Ќе има ли Лозари...Како стојат работите...

Inace za utakmicata sekako deka i 2 te ekipi ja posakuvaat pobedata osobeno Strumica koja mora da tepa ali sepak jas milam oti ce gi tepame so edno 10 tina razlika.
Vo nasiot tim ne se znae dali ce nastapi Popovic bidejci ima grip

ee kavadarcani ke dojdate li u nedela wee u strumica daa videte poseres i na teren i na tribini a ?

Не доаѓаме, страв ни е, плус не веруам дека од дома ќе не пуштат :pos2:

hehehehe nogo smesno elajte da gledate jaka kosarka a vii ako sakata da navivate navivajte ama izgleda i ako navivate nema da se slusate oti za u nedela AJDUCITE podkotvuuvat nesto STRUMICA SAMPIONI -AJDUCI ZAKON

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom