Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Serifot vi e glaven tamu ejjjj!:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да раликуваш обичен Фан со Ултрас:helou:.Тоа се два различни поими.Мене не ми се проблем 30-те поени разлика, ама на 98% од луѓето што беа во салата вклучувајќи ги и нашите навивачи им се проблем затоа што они дошле онака да видат нешто интересно а поима немаат за противникот дали е квалитетен или е под нашето ниво ниту знаат кои се тие таму што дошле и се дерат како ненормални. Токму во тоа е причината кај нас се нема критериум за тоа што е лошо а што добро и за играта и за атмосферата на утакмицата. И јас не сум задоволен од публиката, не само на оваа утакмица туку на сите утакмици до сеа. Оваа што се случува на утакмиците не е тоа што стварно треба да се случува. Кај нас конкретно ретки се тие што знаат како да се понашаат на утакмица било да се во улога на навивач или во улога на обичен гледач
Што сакаш да кажеш??Какви будали??Кај треба да идеме па да не стигнеме до таму??Во европа??se dodeka ima budali kaa vas ne ojme nikade
Епа дечки тоа беше и помина, наредната утакмица ни е со Вардар во Скопје во сабота. Ако играме вака добро не би требало да имаме проблеми со Вардар, ама пак треба претпазливост оти видовме како за малце ќе не победеа дома кога Кол спасуваше во последните секунди.
НЕ ТРЕСИ ЖИТИ МАЈКА!!Како прво ние бевме повеќе од 180 души!Во 2 автобуси имаше по 70 ( и повеќе) луѓе за третиот незнам зошто не видов али и таму изгледа беше пуно.Плус автобусите имаше и околу 10 коли и од кае дојде ти до заклучок дека сме биле околу 170-180 луѓе!Еден автобус само со седење собира 60 луѓе што значи дека ако во сите 3 имало барем по 60 (а имаше мн повеќе ти ГАРАНТИРАМ) ќе се дојде до бројка од 180 луѓе плус колите!Затоа немој да тресеш глупости!Добро ви кажаме ви признаваме во навивање, дојдивте околу 170 до 180 навивачи, додека ние беме околу 120 до 130. Вие навивате подобро бидејчи имате добра организација пеете постојано, постоете незнам точно околу 15 години или колку таму и сето тоа што го покажате го имате стекнато со време. А Лозари имат пауза од 10 години и се уште собирањето и организацијата се во тек, и мислам дека до крајот на сезоната ке се направи една добра навивачка група. Можеби нема да ви парираме но пак ке биде нешто од нешто.
Реков крај е, доста со тоа, пак сте (пред)последно место на табела, наредно коло играте со Амак па гледајте си ги таму вашите резултати и проблеми а впечатоците од утакмицата можете да си ги коментирате таму меѓу вас