Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
90 - 70 Победа за Фени
Честитки за победата, брее барем им покажавте на скопските занесљаци дека провинцијалците се многу појаки од нив.
Иако подобро ќе беше за нас и вие да изгубите, ама што е тука е, незнам што се случува со Струмица.

tepame 20 razlika. lele ama se iznapcuvme so pederistata.pozdrav. a vi so napravite?

Колку фемили имаше на утакмицата ? и дали имаше квалитетно навивање од ваша страна и вие колку бевте , за навивањето на фемили не прашувам , не се сомневам во нивните квалитети ...

Според ова што го видов, за нас Мзт не се дораснати уште, Тачи го немаше никаде, Ѓуров не му даде да мрдне. Иначе Кол паузираше а од тие што играа не можам да издвојам поединец сите беа на ниво.

Kako sto kazav i pred utakmica KOL nema da igrae a FENI CE POBEDE I NA SITE VECE EDNAS ZA SEKOGAS NEKA MU E JASNO KOJ E SAMPION FENI FENI FENI FENI FENI FENI FENI FENI FENI FENI FENI FENI FENI FENI

Чекај кај леташ .. има уште многу до крајот на првенството , а мене сепак ми се чини дека ниедна титула нема да освоите , ама ке видиме , Купот мислам дека МЗТ или Струмица ке го освојат , а за првенството не се знае ...

Чекај кај леташ .. има уште многу до крајот на првенството , а мене сепак ми се чини дека ниедна титула нема да освоите , ама ке видиме , Купот мислам дека МЗТ или Струмица ке го освојат , а за првенството не се знае ...
Де бе не јади гомна сеа, како можеш ваква глупост да напишеш.

Де бе не јади гомна сеа, како можеш ваква глупост да напишеш.

Ке видиме ... само ви кажувам да се брзате пред време , оти МЗТ , АМАК , ПЕЛСИТЕР , СТРУМИЦА , ФЕРШПЕР , ФЕНИ ,,, сите се квалитетни екипи моментално , нишо не се знае ...

Уште еднаш покажавме дека сме најдобри тоа неможе никој да го одрече браво за Милан,Златко.Браун,Марјан,Чемата и сите други свака им част на момците едноставно ги пониживме и едно големо браво за ЕМИЛ РАЈКОВИЧ.Да кажам и браво за нанивачката група Ф.А одлично навивање сварно нема шо,уште едно разочарување за Струмица но сепак таков е спортот некогаш си голем некогаш мал но сепак сите го сакаме.

Ја мислев поинтересна игра ќе има, ова беше дебакл за Мзт, над 30 разлика водевме на моменти, ајде се пак од почеток сеа дечки, на дното кај шо ви е местото.

прво да им ја честитам победата на Фени, браво што шутнавте влезе во кош
второ вие не сте навивачка група, вие сте мааски фаци што отишле да гледаат кошарка колку да им помине времето
трето мзт беше мизерија, јане не играше, според мене тачи се упропасти, само живкович беше светла точка кај нас, само он покажа знаци на живот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom