Извини, ти за работнички да не навиваш па ти најде да кажуваш за Мзт Скопје дека се вечни лузери. Алооооооо, од 15 сезони 11 немавте клуб, кој е овде лузерот. Ах да даде Господ да не ја земете титулата,, ви се распадне тој мочан еврејски клуб. Ќе ве видам тогаш вас дали ке бидете толку јаки. Ве има и ве нема, Халеевата комета почесто ја гледате од колку прволигашка кошарка во тоа рурално ориентирано градче, вие најдовте да кажувате кој е кој во кошарката.
Ви признавме сите дека имате 100 пати појак тим, ама вие ниеден не си ја прекрши т.н селска гордост да каже за навивањето, туку се имавте изговори. Нормално е да зборам јас за навивањето јас сум навивач, а за кошарка неможам да зборам со вас, пошто сте необразовани до максимум.
А кој провоцира, процитај си го оној Лозар _со_тапија_за_во_Демир_Хисар што вика, дека не провоцирал зашто сакал да не гледа како се нервираме. Епа видете си го паметотнеобразовани едни. Почнувате да провоцирате, и после Модераторе спасувааааааај. Глупи сте како коњи, чаламџии невидени сте. И пошто толку сакате чалам...КАДЕ БЕВТЕ ЛАНИ НА ФОРУМОВ КОГА ФЕНИ ИМАШЕ ПРОСЕЧЕН ТИМ, да ми одговорите? Сега никнаа како печурки после дожд 54 луѓе со име лозари на форумов, а Лозари навивачката група броеше 30 члена. Сајбер хулиганството зема големи размери во тоа нивите кај вас. Ах Груевски Груевски, што ни направи, им даде на пољопривреднициве интернет за да гледаат каде ке има суша па што да садат, а они наместо за работи од егзистецијален карактер интернетот го користат за да го шират сајбер хулиганството.
Да Фени е подобар тим од Мзт, ама никогаш нема да биде поголем. Мзт од 15 години само во 2 не беше конкурентен за титулата, а Кавадарци од 15 години само 2 имаше прволигаш.
едит:Marcus - избришани сите вулгарни зборови..