F.A.
Smile Now, Cry Later
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 862
- Поени од реакции
- 3
Eј се нервираш, немој бе млад си тек 13 години цел пубертет е пред тебе, полека.Aha preku glava mi e od tebe!!!PRESTANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eј се нервираш, немој бе млад си тек 13 години цел пубертет е пред тебе, полека.Aha preku glava mi e od tebe!!!PRESTANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od Sport...99,9% :smir:
:pos2: :pos2: :pos2: Dobro,izvini ako navrediv so postot,informacija mu e od Sport....Izvini:salut: :salut:
Abe ti veruvam,samo ti kazuvam Izvini ako te navrediv so toa od Sport 99,9%...
a mislis deka tie pari gi plaka mzt ??????:nesum:Па затоа немате пари да си платите играчите, од такви инциденти што ги правите вие верните навивачи. Па сега нема пари и ајде салата ке ја правиме тениско игралиште.
Прими сочуство.
abe pa zavrsi preoden rok i za stranci ?????? od kaj sega ova ili za slednata godina na kalenje ke dojde sega u feni ????Маани те го сеа овој курајберот слушајте а најновата Георги Маматишвили е најновата аквизиција на Фени индустри тој доаѓа од Грузија и е релативно млад кошаркар односно има само 22 години и игра на позиција 2 и 3 сепак има најава дека ке добива шанса за да ги докаже своите квалитети поздрав инаку ќе имаме можност да го видиме на натпреварот со овиие градските момчиња од аеродром поздрав..
a mislis deka tie pari gi plaka mzt ??????:nesum:
daleku od toa deka se karam tuku vi kazuvam :salut:Не туку ги прима салата и ај престаните со вакви безвезални муабети ја се трудам да го промовирам новакот во нашата екипа а ви се карате ај малце да го ебам озбилно ај поздрав..
abe pa zavrsi preoden rok i za stranci ?????? od kaj sega ova ili za slednata godina na kalenje ke dojde sega u feni ????
pa taka kazi u sredata e deka e donesen , jas si pomisliv go produzile rokot pa mislev da dadam pari uste eden stranec mzt da zematСега ќе ти кажам играчот е земен уште во средата а тогаш не беше завршен трансфер периодот а спорт ја објави информацијата денеска а ако мислиш дека е на калење дојди распрашај се за нивната лига во Грузија каква е а каква е нашата па тогаш ќе збориме имаат само 6 тима во прва лига и е еден единстве тим што доминира веќе неколку години тимот на Енерџи пошто имаат добар спонзор или кажано нивната лига е како Косовската по квалитет или слична т.е не е многу позната..