Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Добро сеа, кај вас без навивачи ќе играат и можно е да не бидат толку мотивирани, а за кај нас за наредната сабота најавуваат дека ќе идат и навивачите, па сеа ти види каде ќе има поголема борба и поинтересна утакмица, кога играш пред своите верни навивачи сепак е мотив плус :wink:

Добро сеа, кај вас без навивачи ќе играат и можно е да не бидат толку мотивирани, а за кај нас за наредната сабота најавуваат дека ќе идат и навивачите, па сеа ти види каде ќе има поголема борба и поинтересна утакмица, кога играш пред своите верни навивачи сепак е мотив плус :wink:
toa da so samoto prisustvo gi hrabri mnogu poveke ali ke vidime kako ke bideeeeeeeeeeeeeeee :baeh:

Колку странци собра Фени? Кол, Браун, (незнам за другиот американец дали останал) Јововиќ, Прековиќ, Поповиќ и Грузиецот. Некако како да ми се повеќе од дозволеното или?

Колку странци собра Фени? Кол, Браун, (незнам за другиот американец дали останал) Јововиќ, Прековиќ, Поповиќ и Грузиецот. Некако како да ми се повеќе од дозволеното или?

Трајчето Брауна како што си го викаме ни остана и сите што ги наброја се тука во Кавадарци епа сега дали им се доволни ни ти ни јас не сме компетентни да кажиме тоа таму управата си знае а точно е тоа дека по двајца ке одмараат на секој натпревар тоа секако нели си го одлучува тренерот секако со тежината на утакмицата се одредува и составот.:wink:

Другиот Американец не остана и сега со Грузиецот се повторно 6 странци. Еден клуб има право да регистрира безброј странци само на утакмицата треба да пријаве само 4 од нив.

Другиот Американец не остана и сега со Грузиецот се повторно 6 странци. Еден клуб има право да регистрира безброј странци само на утакмицата треба да пријаве само 4 од нив.
ke gi rotira sekoja utakmica

Знам многу добро за тоа, само која им е математиката да плаќаш 6 странци, мене не ми е јасно. Поповиќ-Браун испитај, види кој ке ти одгововара повеќе на играта, тој задржи го, зашто двајцата, кога двајцата никогаш нема да бидат во ист состав, а ти јадат добри пари. Многу многу лоша политика на Фени е ова, да знаете. Премногу курч, не е на арно.

Абе зошто им е тој Грузиец сеа, ја мислам нема шанси да го земат, имаме играчи на таа позиција нема теорија нов играч да земат.

dali e losa taktika ili ne toa si znae rajkovic samo , ama pa da zimas gruziec neznam sto mu e namerata

dali e losa taktika ili ne toa si znae rajkovic samo , ama pa da zimas gruziec neznam sto mu e namerata
Намерата им е да покажат дека имаат пари и дека можат до донесат играчи и од земја за која некои луѓе не знаат ни каде се наоѓа на картата, тоа го прават за атракција и за искажување моќ и супериорност, има луѓе што сакаат се што ќе видат, абе како мали деца се и они. Сеа не знам за овој Грузиец дали е желба на Рајковиќ или некој си праи united nations party.

Со Грузиец почнаа, од кај знаеш може ќе донесат и некој Чеченец ако им се бендиса овој :pos2:, ти па Грузиец не е атрактивно, кога играл некој Грузиец у Македонија, никогаш, пак е егзотично малце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom