Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Михајловски беше на тренинг пред некој ден ама не тренираше, или повреден или може болен е. Не знам...

Imase li pogolema minutaza od Samardziev?
Абе не знам кој колку минутажа имаше, важно мислам дека Браун се вклопува во играта, брз е, добар влез има, многу скока, добри асистенции праи, за шут не знам оти не шутираше многу од далечина, а за минутажа скоро сите исто шанса добија да играат.

inace koja visina od prilika e brown

186cm 26 godisen play sto moze da igra i pozicija 2.
Spored mene mislam deka ima kvalitet kolku Samardzie mozebi i pojak e samo ke mu treba vreme za da se uigrae.
A za Mihajlovski posto ne pristvuvase na natprevarot mozebi seaga ovie denovi e nabrkan za da napravat mesto za Stiv Rich koj doaga vecer vo Kavadarci i mozebi ke potpise so Feni.
A nekoj da ne znae koga ke se igrae so Mzt drugata nedela znam deka ke bide na pocetokot na nedelata ama nz koa den tocno pozz.

Сигурно ли со Мзт играме у среда у Кавадарци?

da kaj vas se igra posto nas u ponedelnik salata ke ni ja pravat tenisko igraliste

Точно е тоа дека ќе си игра во Кавадарци ви среда само нема кажано прецизен термин кога ќе се одигра утакмицата.Еве глеам нов член иаме у воа нашиот форум на Фени Индустри па да му пожелам добродојде..:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom