Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична атмосфера направивме некој од вас што бил во сала сигурно ќе се согласи ќе има клипови денеска беше лудница на трибина:toe:
За играта не коментирам Фени е појак за 10 класи...честито победа

Сета беше у ред.Искрено за поздрав е тоа што тимот ви е тиња а вие не се предавате.Доказ дека ние незнаеме да си го цениме Фени.Коректно навивање со исклучок на крај.Публиката беше мирна и на крај испровоцирана од од Тачи се крена а не против вас.И вие почнавте некои ниви да расправате...

За жал јас имав а и на Тачи да му е*ам се планинско и смрдливо.

Ти ли си мрсниот ...

Тоа павлето, високото шо игрееше на стрит-болот(го освои турнирот и покрај тоа шо секој напад јадеше ќотек) ?

Добро бе Иле како може од 1000 народ ти баш мене да ме препознајш во некој мрсен.:toe: Имам некое кило ставено плус ама не се приметува толку и баш не провоцирав.Мирна си беше утакмицата а и ви си навивате коректно со исклучок на крајот кога мислам непотребно кошаркрите направија непотребна тензија посебно тој 5 ка што ви носи...А вие тргнавте понив.А до тогаш никој ви немаше ни среден прст покажано...
Нема врска незнам некој у автобус ми рече дека тој со фени дресот еден дебел доле што седеше бил атанасе од форум. Ама не дека немасе провокации, имаше и тоа многу ја два три пати им се пуштив на едни ама бегаа пошто не им држи па се криеа позади џандари, а џандарите па едвај чекаат ние да напраиме проблем ама се стискаа и они хахахха:pos2::pos2: Позз момци и
ТИШИНА!!!
ПРОФЕСОРИТЕ!!!
ПРЕДАВААТ!!!
:pos2::pos2:

eve sto e poim za navivanje

Нема врска незнам некој у автобус ми рече дека тој со фени дресот еден дебел доле што седеше бил атанасе од форум. Ама не дека немасе провокации, имаше и тоа многу ја два три пати им се пуштив на едни ама бегаа пошто не им држи па се криеа позади џандари, а џандарите па едвај чекаат ние да напраиме проблем ама се стискаа и они хахахха:pos2::pos2: Позз момци и
ТИШИНА!!!
ПРОФЕСОРИТЕ!!!
ПРЕДАВААТ!!!
:pos2::pos2:

eve sto e poim za navivanje

Ја ти реков...Незнам зашто атанасе си го замислував таков.хахахахаххаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Прва македонска стритбол лига, трето коло Пелистер - Фени Индустри 21.10.09, 18:30

9931_1242882439237_1444633769_30705299_2173318_n.jpg

Случајно налетав на сликава и морав да ја споделам со вас:pipi:

Од кај а најде сликата,да видиме слики од турнирот ???

Фени - Пелистер 79-58 втора победа за нашиот тим полека полека тргнува нашиот тим :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom