Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Кажуваше дека е од Велес,вика бев во Работнички,Струмица ја зеде титулата. Бев во Струмица Фени ја зеде титулата. Уште у Фени да бил и титулата ќе бегала од него. Исто и за репрезентацијата збореше

Шо се однесуа до мене Димета се си кажа искрено шо му леже на душа.Вели се живее од кошарката шо е факт.За наши услови 3000 евра се на Тони Блер платата.Вели дека додека играше во Работнички,Струмица му ја зеде титулата потоа кога отиде во Струмица,Фени му ја зеде па не сакал да изгледа дека ја брка и затоа не дошол во Кавадарци(мада сите знаеме зошто не дојде).И излага дека е од Велес...Сеа како ќе се појави во Градско незнам...И едно ми остави впечаток...Делуваше како обичен човек нормално па и се чуствуваше мала трема кај него.Спомна за ситуацијата во Работнички и рече дека доколку догодина не го бендиса некоа екипа од странство незнаел каде ќе ја продолжи кариерата доколку не се среде сета со Работнички...Како да сакаше да каже дека Фени исто како да не постои за него.Ногу нормално тој знае дека тука никој не го сака а не да ми предава прикаски дека поради работнички не би отишол во конкурентот Фени исто како шо не одите во Струмица пред 3 години

Доколку Огнен Стојановски е слободен играч....јас не знам колкава глупост би направиле од раководството на Фени ако го донесат тимбата...
Потег рамен на идиотизам!

Димета веке не е од Градско, он сега е од Велес...

Доколку Огнен Стојановски е слободен играч....јас не знам колкава глупост би направиле од раководството на Фени ако го донесат тимбата...
Потег рамен на идиотизам!
се слагам со тебе 100%.
тоа тимбата не е играч!!!!!!:tapp:

Море за капитенот кај нас е господ

Димче кај ќе оде сеа? У овче поле,кај нас не веруам да го земат. Од странство кој е заинтересиран за Димче??

Изгледа Доналд Кол ќе си оде од Фени...Така бар пишеше у Спорт

на твт има стари снимки на најдобрите времиња на мак.кошарката.и во центар внимание на снимката е врбица....
ми праат заебан филм...

Леле Врбчето у Работнички :pos2::pos2::pos2:

Бреј Чековски китот:vozbud::vozbud: А и Емилчо наш:zver::zver:

А и воа Врбата ѕвер, нека си ебе мајката :)

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Слончето Дамбооооооооооооооооооооооооооооооооооооо:pos2::pos2::pos2:

:pos: Мечето го види ли ама беше радосен...1 титула брат :pos:

Преодниот рок е до 31 август...Кој че чека до тогаш да видиме кои играчи сме ги земале

Море земјаци форумџии шо е воа бе сте ја запоставиле нашата тема да го емм воа Марчето ве исплаши малце изгледа :baeh::helou: па не пишите шо има ново со клубот дајте нешто кажите јас 2 недели бев отсутен оправдано па незнам шо се дешава даа..:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom