Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто да не бе :)))
И ќе ви кажам каде да прошетате , дека Струмица не е Кавадарци :smir::pos2:Пак шала:smir:

Зоце се ладиш ти со воа матурантите ќе ти ги наврам врвците комуњарски :pos:

Зошто да не бе :)))
И ќе ви кажам каде да прошетате , дека Струмица не е Кавадарци :smir::pos2:Пак шала:smir:

Не шетаме бе, покасно ќе дојдам ја, после утакмицата, на Струмичанки у Селект сакам да ме однесиш :)

Ќе а наредиме некако бе шо се косиш, матурант од Кавадарци ќе речиме дека си :pos:

Ќе а наредиме некако бе шо се косиш, матурант од Кавадарци ќе речиме дека си :pos:
Абе убаво шо , прошетете си се малку.Селект,Маф&Маф.Нема да ви дојде лошо , само лош ден е четврток.

Абе убаво шо , прошетете си се малку.Селект,Маф&Маф.Нема да ви дојде лошо , само лош ден е четврток.

Море ако се намаани баце нема лош не лош исто му се фаќа каа е под доза мафијата а Понеделник а петок исти к***ц различно пакување само :pos:

Taka e lozari nema los den kaa si pod alkohol samo toa hristov ne go znae neznam dali voopsto go ima doziveano :nesum::nesum: :pos2::pos2:

ideme obavezno tuku dali vie ke doete e prasanjeto,toa me zasega mene epten :)))

Не знам, рано е, ќе видиме, зависи, може би... :pipi:

ideme obavezno tuku dali vie ke doete e prasanjeto,toa me zasega mene epten :)))
Ѕверчо буљо што прашуеш дали ке дојдат коа знаеме дека нема....
А јас забораив да им кажам на пријателиве..кажи им девојките С и И(да не именувам) ти знаеш....од кај беа хехехе

hahahah ej pa ja znam :)) abe uzivaj ne mora da znaat aj i ti pa :pos2::pos2::pos2:

Море ноа девојчето шо беше на 1 утакмица ќе иде ли пак? Доста ми беа провинцијалки :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom