Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
М.Ковачева

Изгледа свршувала додека ја пишела статијата

Јас вчера на школото каа го прочитав воа и гледам кој ја пишел статијата и на часот почна да а пцуам и професорот ми вика ееј бе шо ти стана кој го крпиш :pos: ако биде во Кавадарци овцата ќе а изругаме да и ебам тоа овцата шугава..:vozbud:

Јас вчера на школото каа го прочитав воа и гледам кој ја пишел статијата и на часот почна да а пцуам и професорот ми вика ееј бе шо ти стана кој го крпиш :pos: ако биде во Кавадарци овцата ќе а изругаме да и ебам тоа овцата шугава..:vozbud:

Ти си бил будала бе!

ABE SO SAKATE DA PISUVA BE 27 RAZLIKA GUBITE BE ALOOO OD PROSECEN TIM,A STE AKTUELNI SAMPIONI,GUBITE OD RABOTNICKI 28 RAZLIKA POLUFINALE STO EKIPA STE KAZI MI???? A ZA CKEMBARCETO NEKA SI KUTI TAMU NEMA PRAVO NA ZBOR POSLE PORAZOT NA PELSITER OD 48 RAZLIKA MISLAM DEKA NE TREBA VISE NA FORUMO DA JADAT GOMNA PROTIV SKOPSKITE EKIPI I NACINOT NA KOJ PISUVAAT NOVINARITE ШШШШШШШ ТИШИНААААААААААААААА :pos2::pos2::pos2:

:twisted:Така е! Држава Скопје! Пушете и патете, провинцијалци!:twisted:

koj ja znae vaa pesna
da dade gospod pak da se vrate 1963 i celo skopje pak da se sruse i site skopjani...:drk:

koj ja znae vaa pesna
da dade gospod pak da se vrate 1963 i celo skopje pak da se sruse i site skopjani...:drk:
Ја имам слушнато песнава. Мислам дека ја пееше Васка Илиева а текстот и аранжманот беа на Никола Бадев, или се лажам?:raz:

a posle toa znaes kako ide ?? SO VASI PARI SKOPJE SE GRADI :)))))

a posle toa znaes kako ide ?? SO VASI PARI SKOPJE SE GRADI :)))))
Тачно!
Стопанската банка ваша,
позлатени детски сни, девизите ви ги лапна, умрете педери! СО ВАШИ ПАРИ, СКОПЈЕ СЕ ГРАДИ!

:pehar::pehar:

ABE SO SAKATE DA PISUVA BE 27 RAZLIKA GUBITE BE ALOOO OD PROSECEN TIM,A STE AKTUELNI SAMPIONI,GUBITE OD RABOTNICKI 28 RAZLIKA POLUFINALE STO EKIPA STE KAZI MI???? A ZA CKEMBARCETO NEKA SI KUTI TAMU NEMA PRAVO NA ZBOR POSLE PORAZOT NA PELSITER OD 48 RAZLIKA MISLAM DEKA NE TREBA VISE NA FORUMO DA JADAT GOMNA PROTIV SKOPSKITE EKIPI I NACINOT NA KOJ PISUVAAT NOVINARITE ШШШШШШШ ТИШИНААААААААААААААА :pos2::pos2::pos2:

Другару мој совет ти е да пишуваш шо помалку постови пошто само се глупираш.Најдобронамерно...Ај види го уште еднаш резултатот и види колку е разликата?Поздрав ако ти треба помош да пресметаш пишими ПП

Barem ti ne lafi za skolo, u nasite skoli se uce, za razlika od vasite kade sto se snimaat klipovi.
Па да бе се снимат....ако сакаш можам и да ти пратам клип имам у компјутер со една кавадарчанка....со авторски права..ако сакаш на маил ке ти го пратам остај ми приватна порака

Зар е мо=но да се залажуват МЗТ дека ќе одат у финале...и дека ќе бидат шампиони!?:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom