Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ДА ти го даде да го изеддиш да те е*ам у дебелиот да те е*ам.
244wklh.jpg

Он топик
Ах а загубиме :nerv::nerv::nerv::nerv:

Браво за нашите кошаркари тешки селаци се:tapp::tapp::tapp:

Не ми замерујте браво е у прашање:uvo:

Тепаше Работнички.
69-67

Чековски гледам зашо се вратил дома од странство. Гола Вода.

Се еба тате коњот да му ебам тоа селаците даа ботови ботови :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Ја се надевав на продложение дека ќе има. Али овај срам ми е да му спомнам името, промаши слободна ебаго папучарот. Чековски мисир не виден, треба 2 трактора да го теглат да се помрдне...

тоа е тоа изгубиме ке му вратиме у јасмин.али и рајковик претера малку со доналд не го извади човекот да здивне малку,и го заборави прековик на клупата.а ти енеџи што гледасе-гола вода бил чековски нели гледаш дека не му даде да прдне на говедото симиќ?:salut:

Неподвижна,непрецизна свиња:nesum:
ајде бе што ви е крив сега чековски:?човекот има над 100 кила ти бараш да биде подвижен? не го обвинувате наш рајковик што заборави да го внесе и преката а и гоцевски.нема малку играчи на клупата...

Абе ајде што се разочарувате, прв натпревар а само 2 разлика. Мислам дека дефинитивно Работнички нема да може да ви парира понатаму.:wink:

Срамота ноа Чемата па виќе преку ваквоа ми е дојден да го ебам се него го пикат да решава оно јесте изигра ѕверски нема шо туа дади убаво ама на крајот неможеше да дише он воде топка он проиграва и се таа па таа ами Рајко нека а чукне таа главата малце од ѕидот и нека му се размрдат тиа бумбарите шо ги има унеа и нека се замисле зошто го зимаше Мекензи за да седе на клупата ли ако беше за така ете го Снупи го имаме да седе..:salut:

Dobro e be luge so se ustrucavate.Izgubime dva razlika vo derbi natprevar na gosti ne e taka loso za da gi vregame do tolku...Rajkovik e odvraten maksimalno.Po negovo baranje e donesen Mek kenzi a sega voa mu go prave...Lani taka so Radulovik.Epten e zanikade

Хаха.. "добар беше" да кажеме.. не му даде да претне на симик ама љуца го мелеше.
Во напад беше гола вода.. другар се гледе и офанзива и дефанзива не само едното.
Ај ке тепате следната ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom