Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки јас бо мојте постови сум настапил со факти. Сето тоа се факти. Вчера во Скопје беа 32 лозари. Беа најавувани 3 автобуси. Каде беа тие? А ти лозари_исток ако не си забележал ништо не знаеш од кошарка и минатата сезона каде беше ти? Атанасе беше,го знам тогетхер_лозари беше и лозар со тапија само они од форумот беа. Каде беше минатата година?
koi 3 avtobusi be na nekoj taka mu prdnalo pa ke vika 3 avtobusi
abe ti znaes poveke od mene za kosarka samo zaradi toa sto si poveke od mene na forumot?
jas minatata godina bev aj da ne kazuvam kaj
a za toa kolku beme
ne se gleda kolku dusi sme nego kako navivame a ako ne vide nie navivame cel natprevar i amir duri ne pofali ako ne si znael a nie sme okolu 50 dusi ali ne mozeme site da se soberime bidejki sekoj si ima rabota
a mozeme da gi soberime site dzupci od kavadarci mislis li deka nema da dojdat?
ke dojdat veruvaj da go vidat sk ali ne e toa fintata i daj reci mu na adminite da ti go smenat nickot da ne se brukas

Не,јас тебе можам да ти бидам професор по кошарка. Еве прашај ги сите од форумот. Имам ли кажано некоа дезинформација? А вчера вие бевте 32 и 2 обезбедување од Кавадарци,па не се понашај ногу оти јас си почнав да не се карам и не сакам да се карам со некој шо сме за исти клуб.

Не,јас тебе можам да ти бидам професор по кошарка. Еве прашај ги сите од форумот. Имам ли кажано некоа дезинформација? А вчера вие бевте 32 и 2 обезбедување од Кавадарци,па не се понашај ногу оти јас си почнав да не се карам и не сакам да се карам со некој шо сме за исти клуб.
abe brat brat so brat se otepuvat pa oti ni da ne se karame so sme za isti klub
so ima vrska kolku sme bile
ako mislis deka sme malce fani i ti idi so nas i ke bideme poveke i tia drugite so lafat kaa tebe da dojdat poveke ke bideme veruvaj mi

Јас вчера бев со кошаркарите и да не бев со нив ќе бев со вас. Може ме видовте,со перика бев

koi 3 avtobusi be na nekoj taka mu prdnalo pa ke vika 3 avtobusi
abe ti znaes poveke od mene za kosarka samo zaradi toa sto si poveke od mene na forumot?
jas minatata godina bev aj da ne kazuvam kaj
a za toa kolku beme
ne se gleda kolku dusi sme nego kako navivame a ako ne vide nie navivame cel natprevar i amir duri ne pofali ako ne si znael a nie sme okolu 50 dusi ali ne mozeme site da se soberime bidejki sekoj si ima rabota
a mozeme da gi soberime site dzupci od kavadarci mislis li deka nema da dojdat?
ke dojdat veruvaj da go vidat sk ali ne e toa fintata i daj reci mu na adminite da ti go smenat nickot da ne se brukas
Не бива да му го сменат и да сака :helou:
ПС: НЕ СЕ ТЕПАЈТЕ УДРЕЈТЕ СИ ЌОТЕКОТ!:boks:

Шо има врска шо сме биле 32 бе, и 10 души да сме че одиме а тиа шо си седат дома пред телевизор немат право ништо да критикуват, дојди навивај па после лафи дали сме добри или сме за никаде

Па некња у Скопје се слушате повиќе отколку шо се слушате у Кавадарци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom