Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа, за навивачите - АХАХА:) Закон бевте, „челава пичко“, „Господ не сака“, „Че ве ебеме“, „И че славиме и че пиеме“ и „Фени ееееее“ си пеев цела вечер:) Втор навивачки лајт момент на вечерта ми беа црните цвикери кои ги носеа неколкумина и рамбо траките уште неколкумина! РОФЛМАО:)
И да, маици бе дечки! Или пак стегнете се да видам мускулче некое!!!:))
i mukuli imame oj ti kopaj cela den da te vidam na nivata:helou:

За жал таква е состојбата во Македонија, Ајдуци најмногу се имат зберено до сега кога игравме во Европа со Цедевита и Ростов околу 300, и во финалето на купот околу 180-190. За такви мали групи како Лозари, Ајдуци, Рибари итн да има барем по 300 луѓе што ќе се редовни на утакмиците.
А незнам баш и комити и чкембари што толко се прават, кога и они стандард имат по 300-400 луѓе на утакмица, освен на дерби натпревари кога се збират повеќе, а плус тоа они се и водечките два града по население во Македонија.

Ај малце само за последнава утакмица.Да ми кажеш како можевте на нас да ни ја пеете од ѓорче петров....:pos:Незнам дали ја сваќате песната и дали знаете што значи и за кого е?20-30 души на полуфинале?Тоа ли е нав група?Нема везе.

Таа бројка од 300 луѓе што ја спомнуваш да бидеме реални никогаш нема да ја достигнете(зборам за бр на секоја утакмица).

И за комити и чкембари.
Комити се најорганзирана група во македонија.Али они и чкембари ни од далеку немаат бrојка од 300 луѓе на секоја утакмица.Незнам од кај го извади тоа.800 души имаше на запад со пелистер.Види им ги сликите од утакмици со екипа како ренова,силекс....

Ај малце само за последнава утакмица.Да ми кажеш како можевте на нас да ни ја пеете од ѓорче петров....:pos:Незнам дали ја сваќате песната и дали знаете што значи и за кого е?20-30 души на полуфинале?Тоа ли е нав група?Нема везе.

Таа бројка од 300 луѓе што ја спомнуваш да бидеме реални никогаш нема да ја достигнете(зборам за бр на секоја утакмица).

И за комити и чкембари.
Комити се најорганзирана група во македонија.Али они и чкембари ни од далеку немаат бrојка од 300 луѓе на секоја утакмица.Незнам од кај го извади тоа.800 души имаше на запад со пелистер.Види им ги сликите од утакмици со екипа како ренова,силекс....
abe brat i vie nema sansi da dostignete brojkata od 300 luge na utakmica
i aj ne gi brani komiti znam deka ste nivna filijala
a ajduci vie kolku bevte odprilika na strumica-mzt

abe brat i vie nema sansi da dostignete brojkata od 300 luge na utakmica
i aj ne gi brani komiti znam deka ste nivna filijala
a ajduci vie kolku bevte odprilika na strumica-mzt

Таа бројка од 300 луѓе на секоја утамкица може ние нема да ја достигнеме во скоро време ама постојана бројка од 100-150 луѓе на трибина имаме.Која друга група ја има таа бројка овдека?

Ај сеа кажи кај ги бранам комити?Што тресеш глупости?Кај сум ги бранел?Со тоа што кажав дека се најорганизирана група ги бранам??Моментално се 0 во поредба со тоа што биле во однос на бројност ама за организиција,кореографии.......се број 1!
И немој да тресеш глупости дека ние сме филијала на комити.Да се разбираше од навивиње ќе знаеше што е работата.
Има само мал број на поедници што идат само на дерби.

И ако имаш уште нешто нејасно пиши го во темата за нав групи

И за комити и чкембари.

Како прво не пеевме Горче Петров, туку кога кажаа дека Фени изгубил почнавме да пееме Во цела тиквешка околија, чудна фамилијарна состојба.....

Како второ дека Комити биле најорганизирана група .... И јас знам да организирам навивачка група со дадени 10 000 евра, како што им беше дадено на комити за славата за 20 години. А тоа ти реков имат најмногу луге на дерби натпревари со Пелистер, со Работнички .... А со други екипи како Цементарница се по 150-200 души.

Како прво не пеевме Горче Петров, туку кога кажаа дека Фени изгубил почнавме да пееме Во цела тиквешка околија, чудна фамилијарна состојба.....

Како второ дека Комити биле најорганизирана група .... И јас знам да организирам навивачка група со дадени 10 000 евра, како што им беше дадено на комити за славата за 20 години. А тоа ти реков имат најмногу луге на дерби натпревари со Пелистер, со Работнички .... А со други екипи како Цементарница се по 150-200 души.

Ја се мислам дека пеевте од ѓорче....А тоа што бевте 20-30 души и не се слушнавте во своја сала на полуфинална утакмица освен кога ја пеевте да даде господ... со цела публика???

А организираноста на комити ти ја оценуваш само според тоа што направија на 20 год.Немам намера да ги бранам не сум нивни член...Нема везе.

А тоа ти реков имат најмногу луге на дерби натпревари со Пелистер, со Работнички .... А со други екипи како Цементарница се по 150-200 души.
Еве што рече

А незнам баш и комити и чкембари што толко се прават, кога и они стандард имат по 300-400 луѓе на утакмица
Ова стандард значи постојана бројка на секоја утакмица.А таа бројка ни од далеку ја немаат.А ја немаат ни таа од 150-200 души.Иди види ги сликите од Вардар-ренова пред некое коло на градски и ќе видиш колку се.

Комити се собираат сега по бојкотот по 100-150 на домашен терен,а за нагости одат по 1-2 автобуси. Но зошто се расправаме за комити? Факт е дека фемили се најдобри. А фемили сигурно се собираат по 150-200 луѓе на утакмица. За вчера утакмицата стварно лозари беа резил. Јас бев во ложата и беа за смеа од таму.

Комити се собираат сега по бојкотот по 100-150 на домашен терен,а за нагости одат по 1-2 автобуси. Но зошто се расправаме за комити? Факт е дека фемили се најдобри. А фемили сигурно се собираат по 150-200 луѓе на утакмица. За вчера утакмицата стварно лозари беа резил. Јас бев во ложата и беа за смеа од таму.
more daj ne tresi gluposti ke ti se smee nekoj i ti se kazuvas kako lozar a?
a family da se najdobri ne mi se veruva moze se u prvite 5 u mk

opa bato.Pa imame nekoj vo loza tuka.OK bidi si ti pak vo loza ali izbrisi go lozar pred Kavadarci.Ti si pogolem rezil od niv...

od takvi kaa nego kavadarci nikogas nema da go bide na nieden plan se deklarira kako lozar zatoa sto viknal na kupot 2-3 pati u u a a feni feni

Дечки јас бо мојте постови сум настапил со факти. Сето тоа се факти. Вчера во Скопје беа 32 лозари. Беа најавувани 3 автобуси. Каде беа тие? А ти лозари_исток ако не си забележал ништо не знаеш од кошарка и минатата сезона каде беше ти? Атанасе беше,го знам тогетхер_лозари беше и лозар со тапија само они од форумот беа. Каде беше минатата година?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom