Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секогаш со клубот се.Една од поретките навивачки групи која покрај резултатот 90 мин навива со едно исто темпо.Исто и со Тотенхем 90 минута е 4-0 губат овие урлаат,исто и со Милан 5-0 губат навиваат ко да е 0-0.
Да го казни да,ама 100 000 евра е претерано.Тоа му е 1/3 од годишната плата,а незнам колку тоа ќе има позитивен ефект на него.Мамиќ удира по џеб
Според некои хрватски медиуми првиот човек на загрепски Динамо, Здравко Мамиќ, незадоволен од играта на напаѓачот Марио Манџукиќ ми изрекол парична казна во висина од 100.000 евра.
![]()
"Нашите фудбалери се виновни за поразот, на теренот се однесуваа како размазени детишта. Тоа е тотално непрофесионален однос и затоа решив да ги казнам. Но тука нема да запрам со санкциите, ако се продолжи во ист стил, казните ќе бидат уште поголеми", изјави Мамиќ.
Првиот човек на Динамо, изјави дека Манџукиќ заслужил казна и во претходните мечеви, но тогаш му прогледал низ прсти.
"Требаше да го казнам Манџукиќ уште на дуелот со Сазцбург, кога со своето дивјачко однесување заработи црвен картон и клубот го остави на цедило. Жал ми е што уште тогаш не реагирав, тој ме разочара на најважниот дуел во годината", рече Мамиќ.
Динамо на отворањето од настапите во Лигата на Европа на Максимир загуби од Андерлехт со 2:0.
Абе малер невиден.Иди види во моите претходни постови има видео какви глупи голови Динамо прима во европа.НА видеото се 90% од головите примени во европа.Ко Господ да несака да пројдеме понатаму.Еве скоро 40 години не сме играле европска пролетДо кога вака бре у пм. Дома победа врз победа, од убедлива, поубедлива, газења, петарди летаат .. А, се каже ли Европа, како да се проколнати, или од некоја клетва фатени, ништо, ама баш НИШТО значи не им оди од рака, делуваат крајно жалосно и патетично долу теренот ..![]()
Газда Мамиќ нека викне 5 попа нека пејат на Максимир да избие малеров за Европа :pos2::pos2::pos2: . Честито на убедливава победа врз Ријека :helou: .Ова е невидена работа у првенство само ги торпедираа екипете,а у европа неможа една асална победа да издвојуваат,ова излеа некој тежок малер ве бие!!
Зашто само 5,има Мамиќ пари.Не 5 ќе донесе 30 попа.Газда Мамиќ нека викне 5 попа нека пејат на Максимир да избие малеров за Европа :pos2::pos2::pos2: . Честито на убедливава победа врз Ријека :helou: .
Газда Мамиќ нека викне 5 попа нека пејат на Максимир да избие малеров за Европа :pos2::pos2::pos2:
А бе SJE друже , ако не нека не вика попови да пејат гледај го што убаво пее Газда Мамиќ жалосно е да фрла пари а има толкав талент :smir: . Не го сваќај клипов како навреда зошто не ми е тоа целта , го видов и неможев да престанам да се смејам , пак ќе кажам не го сваќај како провокација :smir: .Зашто само 5,има Мамиќ пари.Не 5 ќе донесе 30 попа.![]()
Иначе ако тоа растерува малер ја ќе ги викам ако треба нека пеат само,малер нека растераат.:pos2:
До кога вака бре у пм. Дома победа врз победа, од убедлива, поубедлива, газења, петарди летаат .. А, се каже ли Европа, како да се проколнати, или од некоја клетва фатени, ништо, ама баш НИШТО значи не им оди од рака, делуваат крајно жалосно и патетично долу теренот ..![]()
А бе SJE друже , ако не нека не вика попови да пејат гледај го што убаво пее Газда Мамиќ жалосно е да фрла пари а има толкав талент :smir: . Не го сваќај клипов како навреда зошто не ми е тоа целта , го видов и неможев да престанам да се смејам , пак ќе кажам не го сваќај како провокација :smir: .