Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално,очекувано.
Но до некаде и нема вина,со ваков тим кој и да дојде неможе ништо да направи,ама имаше и безвезни киксови.
Доколку го мислите ова како провокација,нека го избришат модераторите.
Искрено
Што му фали на тимот бе Вац ?Не е бог кој знае што , но добар тим за во Српска лига.Милиони даваа за Паркер и компанија таму , што играчи се тие ?Каде се?Не заебавај , милионски играчи да губат од 2 лига.:tapp:

Само Клео и Милишај што вредат во сегашниот тим,Короман е веќе препеана птица,за странците не сакам да зборам,имаше вчера еден податок дека просек странците имаат постигнато по пола гол откако дошле у звезда,тој Паркер беше најавуван како Меси да ќе доаѓа и што направи,даде 3-4 гола на 10 утакмици.

Звезда - Хајдук 3:0!

Браво за Милијаш, од корна му ја закачи...

Има еден добар коментар после клипов:

“Нек виде мишеви колку нас има и кад је најтеже“!!

Pa vo makata se poznavaat junacite sever recisi poln ko da se slavi titula,ne go gledav natprevarot no spored izjavite eden od podobriote za ovaa godina ,ne bi rekol dek e do noviot trener mozebi i samot navivanje gi motiviralo nz sepak golot na Milijas e strasen covek za koj edino bi rekol igra so srce za ZVEZDA.Ostanuva uste eden mec na marakana pa bi bilo dobro za mn mn pogolema posetenost ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!!!!!!!!!!!!!

може некој да го напише цел текст на пуне трибине лудих навијача????и 2 дел и 3 ако може

Јагодина - Звезда 1:5

Милијаш 3 гола, и Паркер 2. Ме изненади Паркер, што му текна да даде гол...па уште два :)

Иначе атмосферата невидена, погледнете и сами :)

Инаку за наредната утакмица на Маракана, влезот ќе биде бесплатен и се очекува Маракана да пука :)

Браво,браво.Срце моје је увек уз тебе , ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ !:pipi:

Еве ги головите, ме изненади многу Паркер...а за Милијаш не толку зошто знаеме више каков играч е :)

Parker site ne iznenadi so ovie dva gola e kamo sreka da davase po dva gola ko bese najpotrebno, za Milijas nemam zborovi neverovaten igrac.Nareden mec so rad na marakana vlez besplaten pa se ocekuva nesto pogolema podrska so toa bi se dalo da znanje dek nema poike zezanje so ZVEZDA normalno zs posle ovoj mec na 26 maj se odrzuva vonrednoto sobranieto.23.05.1979 god 30god od igranjeto vo finale na uefa kupot protiv borussia monchengladbah vo vtoriot mec koga i pokraj dominacijata na CRVENA ZVEZDA sepak e zaguben mecot so 1-0 spored kazuvanjata zs ne sum go gledal mecot sudijava si ja zavrsil rabotata sepak ova e najgolemiot uspeh do uspehot vo bari.

Паркер:vozbud:Искрено и не добиваше многу шанса од Чедо , ќе го видиме сега.А за Милијаш , зборови не се потребни.:back:

може некој да го напише цел текст на пуне трибине лудих навијача????и 2 дел и 3 ако може

Pune tribine ludih navijaca,
i baklje svetle ceo sever gori,
bubnjevi tutnje i pesma se ori,
jedite govna mi smo sampioni!

Pune tribine divljih huligana,
pijane bande trulih narkomane,
publika to je sa severnog kopa,
za njih je cula citava evropa!

Ja nemam skole niti drage svoje,
ali za Zvezdu pucam suze moje,
ovo je pesma propaloga djaka,
koji bodri evropskog prvaka!

Инаку за информација, денеска на Маракана имало 20.000 гледачи. Едвај чекам да излезе клип...:vozbud::vozbud:

Еве ги головите, едвај чекам од навивањето :)

delije17.jpg

20000 луѓе, рекордно оваа година...за крај, да се знае кој е кој...

пс...Зулу Вориорси биле на трибина :)

Taka e nek gledat glodarive i nek ucat inaku ovoj klip e samo od prvoto poluvreme ostanuva i da se preplavi krusevac-crveno beli grad

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom