Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Tocno e to posle ova derbi mn raboti ke bidat jasni ako pobedime a osven pobeda dr nisto ne ni odgovara ke bide dosta interesen ponatamosniot tek na prvenstvoto.Sepak golemo znacenje ke ima kako se pominati podgotovkite,uigranosta na novite igraci dosta sum zadovolen od Kleo mislam deka vo prijatelskite mecevi najmnogu se istakna bi bilo ubavo da se zadrzi ovoj igrac i posle istekot na dogovorot za 6meseci seuste ne se znae koj ke se najdat vo startnite 11 to ce odluci Cedo

Една вест малце надвор од теренот...

Утре мислам дека ќе одлучува второстепената комисија за случајот на Урош Мишиќ и се надевам дека ќе му ја намалат преголемата казна од 10 години...Адвокатот негов има некои нови аргументи кои можат многу да му помогнат, а ако ја потврдат пресудата ќе има големи фешти за Урош на дерби и не знам што све би можело да се деси...Ако пак пресудат во негова корист тоа ќе значи една голема победа на навијачите и доказ како се бранат навијачките интереси на трибината...

Со среќа нека му е утре(петок 13-ти :)) на Урош !!!

ПРАВДА ЗА УРОШ !!!

Слуге режима стеее, браните богате, за мале паре, бијете народ, штитите лопове...
Правда за Уроша....

Една вест малце надвор од теренот...

Утре мислам дека ќе одлучува второстепената комисија за случајот на Урош Мишиќ и се надевам дека ќе му ја намалат преголемата казна од 10 години...Адвокатот негов има некои нови аргументи кои можат многу да му помогнат, а ако ја потврдат пресудата ќе има големи фешти за Урош на дерби и не знам што све би можело да се деси...Ако пак пресудат во негова корист тоа ќе значи една голема победа на навијачите и доказ како се бранат навијачките интереси на трибината...

Со среќа нека му е утре(петок 13-ти :)) на Урош !!!

ПРАВДА ЗА УРОШ !!!

Точно е тоа дека 10 години е многу за Урош ама неможете да барате правда за него после тоа што се случи на трибина...тоа е обид за убиство и јас во никој случај тоа не го оправдувам,макар бил и навивач на Партизан.....:jaj:

Точно е тоа дека 10 години е многу за Урош ама неможете да барате правда за него после тоа што се случи на трибина...тоа е обид за убиство и јас во никој случај тоа не го оправдувам,макар бил и навивач на Партизан.....:jaj:

Да не изигравам адвокат на Урош или пак да не испадне дека го оправдувам тоа што го напраил али ќе ти укажам на неколку факти кои верувам не ти се познати...

1.Дента на утакмицата, ранетиот полицаец не бил воопшто на должност што значи дека нема никакво право тој така вооружен да се најде на трибината и да снима што се случува на север...Тоа е една дупка која џандарите се трудат да ја прикријат , но сепак искочила на виделина и како таков факт ќе биде искористена на судењето...

2.Судскиот и медицински вештак во својот извештај имаат напишано дека немало такви повреди на неговото тело кои можат да се окарактеризираат како смртоносни...Тоа што го пишуваше по весници дека му туркал бакља во уста е сосема неточно и тоа е само еден дел од планот кој полицијата го спроведува...Значи,имало повреди по лицето и телото но тоа било недоволно според вештакот за да се поведе постапка под наслов Обид за убиство на службено лице...Тоа е занемарен факт од страна на обвинителството ,но се надевам дека и тоа ќе излезе на виделина...Иначе, тој истиот нападнат полицаец за кого се шпекулираше дека ќе се опоравува до крајот на својот живот, по 2 месеци од случката на Маракана повторно беше на работа и тоа повторно во истата улога , само што тоа беше на утакмица на Рад , а не на Звезда...

3.Мајка која што го уби своето новороденче од вториот спрат на болницата заработи казна од 6 месеци затвор под изговор дека е ментално и психички пореметена...Силувач на своето дете заработи казна од 2 години затвор ...Мафијаши,убијци,криминалци добиваат симболични казни за своите недела и сето тоа поминува неприметено во јавноста...А Урош добива 10 години затвор , 10-те можеби најважни години во својот живот тој треба да ги прележи во затвор поради исцениран обид за убиство...

4.Случајот има многу поголема позадина отколку што ти еднострано гледаш...Можеби некогаш ќе ти објаснам, сеа ме мрзи...

Треба да ти биде јасно дека не е се така како што ќе прочиташ во еден весник кој гледа само што повеќе да заработи...За да осудиш некого прво слушни што и тој има да каже ,а не да донесеш заклучок само според еден извор...

И треба на сите да им е јасно...Не се бара слобода за Урош, туку се бара правда која во моментов ја нема...3 години да го осудат пак ќе биде многу ама сепак со тоа би се задоволиле сите...

Чао ,пријатно

2.Судскиот и медицински вештак во својот извештај имаат напишано дека немало такви повреди на неговото тело кои можат да се окарактеризираат како смртоносни...Тоа што го пишуваше по весници дека му туркал бакља во уста е сосема неточно и тоа е само еден дел од планот кој полицијата го спроведува...Значи,имало повреди по лицето и телото но тоа било недоволно според вештакот за да се поведе постапка под наслов Обид за убиство на службено лице...

Токму така. Ова ќе го сфати и уличар некој да викнеш. На клипот што се врти по нет, чисто се гледа дека Урош со бакља мава по цајканот, но во никој случај немаше обид да му ја стави во уста. Цајканот беше со грб свртен накај него, и беше навален со главата надолу, Урош удираше по него во врат и по грбот....и сето ова е случуваше во рок од 4-5 секунди...така да тоа дека сакал да му ја пикне во уста е чиста глупост што се пишуваше по весниците.

Kakov obid za ubistvo to se cisti gluposti 10god zatvor najgolemi pedofili ne dobivaat .kriminalci,ubijci koj ubile i to so oruzje za koj nemale ni dozvola ne se osudeni,vakva presuda namerno se dosuduva so cel da se zaplasat navivacite to e jasno,PRAVDA ZA UROS i za mn drugi navivaci koj se na slicen nacin osudeni

Звездаши на окупу :):)

http://www.crvenazvezdafk.com/dresovi-za-nase-reprezentativce-1521-c5-video.htm

По едно дресче за све делије од репрезентација. Кој би ни бил рамен да се вратат сите во Звезда незнам :) Уште Жигиќ фалеше, незнам дали беше земен за репрезентација, веројатно не штом го немаше и него.

Звездаши на окупу :):)

http://www.crvenazvezdafk.com/dresovi-za-nase-reprezentativce-1521-c5-video.htm

По едно дресче за све делије од репрезентација. Кој би ни бил рамен да се вратат сите во Звезда незнам :) Уште Жигиќ фалеше, незнам дали беше земен за репрезентација, веројатно не штом го немаше и него.

Повреден беше Жигиќ па не беше у комбинација, иначе сите овие се одушевиле на потегот на управата која ги изненади на овој начин...

Се ближи дерби...

АЈМО ЗВЕЗДАШИ!!!

ЦЗВ во срце!

Leleeeee so celo srce go ocekuvam derbivo . Ke bide mnogu jako , se nadevam na pobeda oboena vo Crveno-Belo :vozbud:. So Gospod Napred da padnat kaj niv doma . Spored mene konecen rezultat 1-2 :tv:.

Што биде со сослушувањето за Урош?

Ништо посебно....

Он кажал дека се кае за тоа што го напраил и да му ја намалат казната затоа што заслужува втора шанса и можност да ужива во животот, а овие гадовите од обвинителството сакаат па да му ја зголемат казната на 40 години затвор...Па Легија и некои од Земунски клан добија по толкава казна а не за ова исценирано срање од страна на полицијата....

Ќе се разгледува одлуката уште време, не знам само колку ќе им треба али ваљда до лето ќе завршат...Па Урош е у притвор више 15 месеци а тоа не е баш малку...

Овие не се точни бе, 40 години сакат да го судат детето за удар со бакла, да им се изнаебам на се женско.

10 години е апсурд, а 40 е повеќе од жално.

ПРАВДА ЗА УРОША !!!!!

Abe ova u hag ne se sudi po tolku god za voeni zlostvorstva da fana oste i da gi prakat na goli otok sramno ova moze da se desi na sekoj navijac bez razlika za koj tim naviva PRAVDA ZA UROS

Inaku neso ima nekoj dilemi dek ke se odlozi kao derbito taka i proletniot del navodno poradi nepovolnite vremenski uslovi ali ne e nekoja konecna odluka donesena iako prodazbata na kartite e soprena pa ke vidime.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom