Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ABE NE MI E JASNO ZASTO ZAINAET SITE KAZUVATE DEKA STE BILE PODOBRI NA DERBITO PA DAJ COVECE POGLEDNETE GI KLIPOVITE TAMO BAREM SE SE VIDI REALNO KOREOGRAFIJATA VI BESE ZALNA
Му ојде џипот на оној десниот бек што вие ногу глупо презиме има циганско секако не ни сакам да му го спомнам можете само да претпоставите од кој е пожарот:baeh:
a vasata koreografija kade e??????? ja nema neli???????
na pavle ninkov mu e zapalen dzipot so go dobil od klubot ama odma mu dadoa nova toyota:baeh::baeh::baeh:
a vasata koreografija kade e??????? ja nema neli???????
na pavle ninkov mu e zapalen dzipot so go dobil od klubot ama odma mu dadoa nova toyota:baeh::baeh::baeh:
Ne pokazavme deka mozeme da pravime se sto sakame i nikoj nisto ne ni moze :pos2:otide off topik ama ajde kje ti kazam deka toyota e proglasena za najkvalitetna marka na kola po site kriteriumi za 2007 godina..........
so e bitno so koj vozi,se pokazaa grobari,ako uopste grobari ja zapalile, deka se prosti i isfrustrirani od se sto e zvezdino............
Ne pokazavme deka mozeme da pravime se sto sakame i nikoj nisto ne ni moze :pos2:
TI DALI SI NORMALEN ????????????? ne kazuvaj gluposti DA NE TI SE SMEEEEEEEEEEEEEEEEE NEKOJ ILI KAZUVAJ NA DR MESTO .............Nekad je bio hram, sada je grobnica, srusen i spaljen do temelja hiljade mrtvih grobara, njega su srusili njega su spalili najveci olos varvara svih navijaci zvezdini...dosao je i taj dan umro je partizan, umro je umro umro je on, nece biti sampion...Му ојде џипот на оној десниот бек што вие ногу глупо презиме има циганско секако не ни сакам да му го спомнам можете само да претпоставите од кој е пожарот:baeh: