Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
se bese dobro na derbito ali koga vidov deka i dvete drupi izbacija grcko zname na tribinata poludev....ali vazno utakmicata bese dobra grobljeto opet se usralo pak pak im dadovme lekcija za navivanje na jna pozdrav se gledame na 16

ABE NE MI E JASNO ZASTO ZAINAET SITE KAZUVATE DEKA STE BILE PODOBRI NA DERBITO PA DAJ COVECE POGLEDNETE GI KLIPOVITE TAMO BAREM SE SE VIDI REALNO KOREOGRAFIJATA VI BESE ZALNA

Му ојде џипот на оној десниот бек што вие ногу глупо презиме има циганско секако не ни сакам да му го спомнам можете само да претпоставите од кој е пожарот:baeh:

ABE NE MI E JASNO ZASTO ZAINAET SITE KAZUVATE DEKA STE BILE PODOBRI NA DERBITO PA DAJ COVECE POGLEDNETE GI KLIPOVITE TAMO BAREM SE SE VIDI REALNO KOREOGRAFIJATA VI BESE ZALNA

a vasata koreografija kade e??????? ja nema neli???????

Му ојде џипот на оној десниот бек што вие ногу глупо презиме има циганско секако не ни сакам да му го спомнам можете само да претпоставите од кој е пожарот:baeh:

na pavle ninkov mu e zapalen dzipot so go dobil od klubot ama odma mu dadoa nova toyota:baeh::baeh::baeh:

na pavle ninkov mu e zapalen dzipot so go dobil od klubot ama odma mu dadoa nova toyota:baeh::baeh::baeh:

hihihihih ako sakas i slika ce vi postavam nekoja samo kazite
a za tojotata nema problem i nea ce ja zapalime:pos2:

denes od 17.30 tekma so bezanija na marakana ...........
kje bide ova uvertira za derbito u kupot..........partizan igra u gosti so vojvodina pa bi mozele da kiksnat.............

Барем тоа не е проблем кај Звезда, одма стиже нова ганц ТОЈОТА! А на играчиве од Партизан што им даваат...101? :pos2::pos2:

:pos2:hahaha nie ne vozime nekoi japanski krshovi nie se vozime so Wolkswageni pa sea vidi koja maraka e po poznata.:pos2:

otide off topik ama ajde kje ti kazam deka toyota e proglasena za najkvalitetna marka na kola po site kriteriumi za 2007 godina..........

so e bitno so koj vozi,se pokazaa grobari,ako uopste grobari ja zapalile, deka se prosti i isfrustrirani od se sto e zvezdino............

otide off topik ama ajde kje ti kazam deka toyota e proglasena za najkvalitetna marka na kola po site kriteriumi za 2007 godina..........

so e bitno so koj vozi,se pokazaa grobari,ako uopste grobari ja zapalile, deka se prosti i isfrustrirani od se sto e zvezdino............
Ne pokazavme deka mozeme da pravime se sto sakame i nikoj nisto ne ni moze :pos2:

Ма кој те ... иди си таму во Фан клуб: Фарсизам и што сакаш пишувај!

TI DALI SI NORMALEN ????????????? ne kazuvaj gluposti DA NE TI SE SMEEEEEEEEEEEEEEEEE NEKOJ ILI KAZUVAJ NA DR MESTO .............Nekad je bio hram, sada je grobnica, srusen i spaljen do temelja hiljade mrtvih grobara, njega su srusili njega su spalili najveci olos varvara svih navijaci zvezdini...dosao je i taj dan umro je partizan, umro je umro umro je on, nece biti sampion...

CRVENA ZVEZDA -- bezanija 4-1 so ogleda da partizan igrase nereseno so vojvodina namalena e bodovnata razlika na 3boda nareden prvenstven mec ZVEZDA igra protiv vojvodina na marakana no prethodno e derbi na 16ti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom