Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];1807463 напиша:
Добри ти са песневе брат :wink:
DOBRI MU SE PESNITE???? KOA TOJ KE NAPISE NEKOJA TOGAS KE KAZEME DALI SE DOBRI A OVAKA COPY PASTE SLABA RABOTA SEKOJ MOZE TAKA DO SABAJLE DA PISUVA

DOBRI MU SE PESNITE???? KOA TOJ KE NAPISE NEKOJA TOGAS KE KAZEME DALI SE DOBRI A OVAKA COPY PASTE SLABA RABOTA SEKOJ MOZE TAKA DO SABAJLE DA PISUVA
ajde sega pa mora i da komponirame pesni i da gi postavuvame komponiraj nekoja tvoja pesna napisi ja na fan klub partizan da ja procitame ali izgleda i ti se sluzis so copy - paste a pesnive se zakon iako ne gi e komponiral coekov

Барем се потрудил :wink: со тоа сака да покаже дека ги сака звезда и е дељија:vozbud:

[zEUs];1808640 напиша:
Барем се потрудил :wink: со тоа сака да покаже дека ги сака звезда и е дељија:vozbud:
Drugar Delija se vika ne deljija

[zEUs];1808666 напиша:
Ти пишуеш на латиница и затоа не мрси мн мн :jaj:, додека пишувам кирилица постојам :wink:
ok glupaku u pravo si pisuvas kirilica i ne znaes da pisuvas

Ok momci, aj sea nazad na temata....

Utre od 16.30 e utakmicata protiv Rad i se ocekuva pobeda i napredok kon vrvot.....
Ovaa godina oni vlegoa od vtora liga, ne se balkanski Hoffenheim :helou: pa moze da se ocekuva rutinirana pobeda so pojse golovi razlika...

Ok momci, aj sea nazad na temata....

Utre od 16.30 e utakmicata protiv Rad i se ocekuva pobeda i napredok kon vrvot.....
Ovaa godina oni vlegoa od vtora liga, ne se balkanski Hoffenheim :helou: pa moze da se ocekuva rutinirana pobeda so pojse golovi razlika...

Рад са бедни мн :vozbud:, ќе ги напунимо со 4-5 разлика :helou:

Не се секирајте за утре сигурна победа а и ќе падне петарда на Маракана:smir: овја Рад са бедни :vozbud: ама не дека са многу бедни туку Звезда са многу јаки:wink:

Rad u minatoto kolo ja tepaa Vosha taka da topkata e okrugla i sve e mozno...

Sepak, ako bidat na nivo kako so bea minatiot vikend togas moze da ima i petarda....

Rad u minatoto kolo ja tepaa Vosha taka da topkata e okrugla i sve e mozno...

Sepak, ako bidat na nivo kako so bea minatiot vikend togas moze da ima i petarda....

Абе тиа нака бида на кое ниво што сакаа ама пак мие ќе ги тепамо :wink:

Денеска, 16:30 ч. пренос на РТС. Штета нема да мможем да ја гледам, ќе идем на одбојка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom