GROBAR1986
САМО ПАРТИЗАН
DOBRI MU SE PESNITE???? KOA TOJ KE NAPISE NEKOJA TOGAS KE KAZEME DALI SE DOBRI A OVAKA COPY PASTE SLABA RABOTA SEKOJ MOZE TAKA DO SABAJLE DA PISUVA[zEUs];1807463 напиша:Добри ти са песневе брат :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DOBRI MU SE PESNITE???? KOA TOJ KE NAPISE NEKOJA TOGAS KE KAZEME DALI SE DOBRI A OVAKA COPY PASTE SLABA RABOTA SEKOJ MOZE TAKA DO SABAJLE DA PISUVA[zEUs];1807463 напиша:Добри ти са песневе брат :wink:
ajde sega pa mora i da komponirame pesni i da gi postavuvame komponiraj nekoja tvoja pesna napisi ja na fan klub partizan da ja procitame ali izgleda i ti se sluzis so copy - paste a pesnive se zakon iako ne gi e komponiral coekovDOBRI MU SE PESNITE???? KOA TOJ KE NAPISE NEKOJA TOGAS KE KAZEME DALI SE DOBRI A OVAKA COPY PASTE SLABA RABOTA SEKOJ MOZE TAKA DO SABAJLE DA PISUVA
DOBRI MU SE PESNITE???? KOA TOJ KE NAPISE NEKOJA TOGAS KE KAZEME DALI SE DOBRI A OVAKA COPY PASTE SLABA RABOTA SEKOJ MOZE TAKA DO SABAJLE DA PISUVA
Drugar Delija se vika ne deljija[zEUs];1808640 напиша:Барем се потрудил :wink: со тоа сака да покаже дека ги сака звезда и е дељија![]()
Drugar Delija se vika ne deljija
ok glupaku u pravo si pisuvas kirilica i ne znaes da pisuvas[zEUs];1808666 напиша:Ти пишуеш на латиница и затоа не мрси мн мн :jaj:, додека пишувам кирилица постојам :wink:
ok glupaku u pravo si pisuvas kirilica i ne znaes da pisuvas
Ok momci, aj sea nazad na temata....
Utre od 16.30 e utakmicata protiv Rad i se ocekuva pobeda i napredok kon vrvot.....
Ovaa godina oni vlegoa od vtora liga, ne se balkanski Hoffenheim :helou: pa moze da se ocekuva rutinirana pobeda so pojse golovi razlika...
Rad u minatoto kolo ja tepaa Vosha taka da topkata e okrugla i sve e mozno...
Sepak, ako bidat na nivo kako so bea minatiot vikend togas moze da ima i petarda....