Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Neka e cestito pobeda zasluzena, hrabro igraa momcite im go rasipaa preranoto slavje na glodarcinjata 2-2 za pointeresna zavrsnica bi bilo dobro.
xe xe xe OPET SE NADATEEE OPET SE NADATEEE OPET SE NADATE OPET SE NADATE P**KE CIGANSKEEE!!!!
MALO VAS PUSTAMOOO MALO VAS PUSTAMOOO MALO VAS PUSTAMO MALO VAS PUSTAMO PA VAS J***MOOO!!!!

:pos2::pos2::pos2:
Добар виц
Кога сум дошол на ваша тема и така сум се глупирал?Кога друг од нашиот фан клуб дошол таму и се глупирал така?
Високо се летани изгледа.Ама им покажа Бјелица како се игра и напад и одбрана , ако има 210 цм.:pipi:

Ако приметуваш само grobarpfc ве провоцира...

Ама најжално е тоа , мало вас пустамо :kesa:Они спремни да слават титула , го примија па мало вас пустамо , нема смисла:pipi::pos2:

Сега летате во облаци но утре ќе ве вратиме во реалноста:toe::helou::smir:

xe xe xe OPET SE NADATEEE OPET SE NADATEEE OPET SE NADATE OPET SE NADATE P**KE CIGANSKEEE!!!!
MALO VAS PUSTAMOOO MALO VAS PUSTAMOOO MALO VAS PUSTAMO MALO VAS PUSTAMO PA VAS J***MOOO!!!!
ole ole oleeeeeeeeeeeeeeeee JEBI GROBAREEEEEEEEE PICKE NAJVECEEEEE
JEBO VAM PAS MATER JEBOOOOOOOOOOO VAM PAS MATER

Ама најжално е тоа , мало вас пустамо :kesa:Они спремни да слават титула , го примија па мало вас пустамо , нема смисла:pipi::pos2:
JEBES GI GLUPI SE RODIJA GLUPI I KE UMRAT ali to e ko nesakas da priznaes poraz pa aj sega ke se vadime.Pustale pa dobro tie 6000 mali partizancinja sto se dovagale da gledat poraz hahaha smesni se i dosta glupi so teski kompleksi.

Сега летате во облаци но утре ќе ве вратиме во реалноста:toe::helou::smir:
hahaha imate teski kompleksi drugarce glodarce ko prvo kaj vide nie da se prcime ko vie i da slavime titula nikade.Neznam samo zs ve tolku zdobole ovoj poraz me cudite so vaseto pickarsko ponasanje pa dovagate ovde vo nas fan klub i provocirate aj tam vo vaseto trlo pa se kurcite jebote iskompleksirana stoka.

Ако сум за Партизан сакам Звезда да тепа зошто утре одам за Белград,ми се гледа утакмица :vozbud::vozbud::vozbud:

Аууу , утре.:):)Вратете не вие утре на нас во реалноста , ние вечер ќе си победиме:pipi:
Vo cetvrtok se igra cetvrtiot duel od 18 casot odlozena e za edenen den poradi dovaganjeto na potpresedatelot na SAD inaku kartite se rasprodadeni.

Ако сум за Партизан сакам Звезда да тепа зошто утре одам за Белград,ми се гледа утакмица :vozbud::vozbud::vozbud:
ne ve razbiram ali ok vazno e da tepa ZVEZDA a partizan koj go j...

Епа незнаев:)))Епа добро де , утре ќе ги мачкаме.:pipi:

Брат јас за Партизан сум ама сакам Звезда да тепа и утре одам во Белград на екскурзија до понеделник сум таму и ми се гледа утакмица

Брат јас за Партизан сум ама сакам Звезда да тепа и утре одам во Белград на екскурзија до понеделник сум таму и ми се гледа утакмица

ako najdas karta arno kee

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom