Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас почнав... И ми се угаси Мозилата на последниот збор. :uvo:

Јас почнав... И ми се угаси Мозилата на последниот збор. :uvo:

:pos2::pos2::pos2: ме насмеа сега

Инаку јас само да ви посакам среќа и да дадам еден предлог.
Кој сака да се клади со мене за натпреварот Барселона-Челзи, Јас викам кец ќе биде. Заинтересирани нека пишат на профил па ќе се договориме се поубаво. Важно не примам двознаци, само нула или двојка.

Ај Ајсбој оди клади се во кладилница,ова е фанклуб...вие како ме бркавте од таму,ај гитла од овде сеа.

Кој сака да се клади со мене за натпреварот Барселона-Челзи, Јас викам кец ќе биде. Заинтересирани нека пишат на профил па ќе се договориме се поубаво. Важно не примам двознаци, само нула или двојка.

Со среќа и на вас....
Ако имаш Мадиња, оди уплати ја сингл на 5000-10000ден. Гледам нешто многу сигурен ми делуваш.... или немаш џабе пари за фрлање у моментот....:salut:

извинете за оф топик....:smir:

Акни му 10 000 на Барса ( кец ) :helou:

Треба уште на првиот натпревар да влеземе малку поофанзивно и да внесеме малку ризик.Барселона не се чуваше ова коло против Валенсија,Гвардиола извади на терен добар состав со Меси и Ето во нападот кој не резултираше со победа во полза на Барселона.Можеби на тој план играчите на Челзи се поспремни а се надевам дека ќе бидат и поподготвени за овој полуфинален дуел.Би ни одговарало и нерешено но ако сметаме да стигнеме до финале во ЛШ тогаш ќе треба да победиме и на Камп Ноу.Се сеќавате како беше со Ливерпул.Иако имавме предност лесно можеше и тоа само за едно полувреме да ја загубиме но сепак успеавме да поминеме за да дојдеме во дуел со Барселона сега.Значи кратко кажано е дека ниту победа на Камп Ноу не ни е сигурна а ние сепак со нерешено би можеле да бидеме и презадоволни.Поздрав до следното видување и со среќа.

времево споро врви..

или така ми се чини?

Спијте си мирно,зш утре фудбалот очите ќе ви ги расипи:pos::pos::pos:

Спијте си мирно,зш утре фудбалот очите ќе ви ги расипи:pos::pos::pos:

Ќе зеам од дедо ми очила ќе ставам ако треба :pos2: :pos2:.....и неам мака
...у секој случај, ќе има добар фудбаааааааал :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom