Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто не би играл и Оби Микел во вторник? Мене ми се чини како ОК играч. Некад е киксер, ама сепак, би можел да послужи. На пример место Балак... Што ја знам, Хидинк нека му ја мисли.
Зависи како е моментално спремен.

Многу нормално од Гус.

-------------Чех----------------
Белети-Ивановиќ-Тери-Босингва
------------Есиен---------------
Лампард-Микел-Балак-Малуда
------------Дрогба-------------
Босингва ме плаши, ама то е то. Микел и Балак не заедно, особено не со Лампард десно. Уствари можи, зависи од улогата на Балак и Лампард во играта.

Да ве израдувам...:je:
Fabio Parisi напиша:
Shevchenko is on loan to Milan from Chelsea and I think we will return to London.
http://www.setanta.com/uk/Articles/Football/2009/04/28/PremSerie-A-Sheva-agent-on-future/gnid-50610/

Белети-Ивановиќ-Тери-Босингва
Лампард-Микел-Балак-Малуда

Од кај ја ископа формацијава жити се.Лампард десно крило:uvo:.Сите сајтови говорат за следнава формација

Ивановиќ-Алекс-Тери-Босингва
Калу-Лампард-Балак-Малуда

Ивановиќ-Алекс-Тери-Босингва
Балак----Лампард
Анелка/Калу--------------Малуда

Според мене.

Мора да има некое „мало“ изненадување според мене, мала разлика од овај стандарден состав....:raz:

Мора да има некое „мало“ изненадување според мене, мала разлика од овај стандарден состав....:raz:
Јас се мислам дека Балак ќе лета, или евентуално да не е Босингва лево...

А да не не изненади Хидинк со Белети? Или пак можеби Менсиен али не верувам...

Иванович лево, Босингва десно е моја идеја. Така Босингва ќе има предност и во пробиви напред пошо е десњак, а Иванович како природен центархалф напад и не му е најјака страна, ќе седи стално назад (освен при корнери секако). Интересно во секој случај.

Јас синоќа ја изгледав утакмицата у сон.....:vozbud:

0:2 Дрогба и Лампард
И таа со Јуве нагости ја сонив 1:2 - а излезе 2:2
по некоја логика сега треба да победиме со 1:2
Дај боже да излезам видовит :pos2:
oмг ја пак изгледав до 22 минута.. (на сон)
беше 1:3 ... лампард .. дрогба третиот џо кол (а повреден е лол)

п.с. сонојве за фудбал никогаш не ми се остваруваат :)

идемо за некој саат

идемо за некој саат

Ајдееее, се утепа од спиење, пази вечер и утакмицата да не ја преспиеш :):)

Ајдееее, се утепа од спиење, пази вечер и утакмицата да не ја преспиеш :):)

Не се секирај не му се спие повеќе...
Послем со пивце в`раце и фудбал ќе гледа хехе :)

идемо за некој саат

Јас сега ја играв на фифата и ги тепав 1:3.Лампард и Дрогба 2 ги дадоа головите.:pos2:

Wolfgang Stark (Bayern, Germany)

images

Волфганг Штарк му има судено на Челзи пред две години последен пат, во групната фаза на ЛШ, против Андерлехт (победа од 1-0). Додека, Барса има искуство со овој судија од не толку одамна, првиот натпревар со Лион сезонава кој заврши 1-1 на Жерлан.
Сезона 2008/2009 е прва во која 40-годишниот Штарк е делегитан од страна на УЕФА за нокаут-дуелите од ЛШ.
Овој судија го следат два контраверзни дуели. Едниот е дулеот помеѓу Валенсија и Интер на Местаља, натпревар кој заврши со масовна тепачка меѓу играчите. Вториот е дуелот меѓу Аргентина и Чиле, репрезентации под 20 години, на СП во Канада 2007. Полуфинален натпревар на кој Аргентина победи со 3-0, а имаше две исклучувања за Чиле. Натпревар по кој што следуваше и расправа на дипломатско (политичко) ниво помеѓу Чиле и Канада.
Во Лигата на Шампионите, Штарк има построг критериум за гостите, со 2,8 спрема 1,4 жолти картони за гостите и домаќиниите по натпревар соодветно. Исто така и единствениот пенал и црвен картон кои ги досудил се за гостите во ЛШ-натпреварите.
Сепак, Штарк има репутација на одличен фер судија. Тој е дефенитивно еден од најискусните и најквалификувани активни судии во Европа.

Еден интересен податок, Барса го нема победено Челзи во „11 на 11“ дуел, односно Барса победува само кога Челзи има исклучен играч. :duel:

Од последните 5 утакмици со Барса на две од нив имаме играно со играч помалку.... се надевам овој судија нема да не оцрни.... оти ММЕ

Еден спортски поздрав од мене, со среќа вечер, па нека победи подобриот и се надевам дека судијава нема да напраи некоја голема грешка која ќе биде на ваша или на наша сметка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom