Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хехе нека се смее да ја тепаме само ние,добро се држи евертон имаа неколку шанси,мн некако пасивно играат нашиве ај второ ќе биде ок:back:

Играме убаво прво полувреме,ќе кажам уште еднаш заслуживме да водиме.На судијата се да му ебам мајмун мајмуносан врска си нема.Малуда и Иванович имаа 10-ка од мене за играта,стварно Малудава се повампири!

Ај во второ мора да дадеме гол,не смееме да киксниме сега :nesum:

Добра игра ама за џабе....малку шанси направивме можеа и да не казнат овие
Браво за Чех гледам се подобрува.....немајте мака..... второ полувреме по обичај го играме екстра - така да очекувам подруг пристап во играта и секако победа

Прво полувреме добро изигравме, али не баш. Во второ одиме со сите сили на победа...Хидинк сеа ќе им писне малку, и нашиве ќе дадат 2-3 гола...

Мора да победиме,мора.Осеќам дека Лампард ќе им го зашиба и ќе си заминат дома среќни и весели.

Играме убаво прво полувреме,ќе кажам уште еднаш заслуживме да водиме.
Играме убаво прво полувреме, ама паметно исто колку Ливерпул шо играше паметно со нас на Енфилд во ЛШ. Заслуживме да водиме, „жими таквово“ заслуживме да водиме, немаме конкретен шут а сме заслужиле да водиме...

Дрогба ми затајува, Анелка <-> Калу шо побрзо, Одбранава да се подразбуди малку, Чех ваков го сакам. :tv:

Стварно бе Малуда ко неарен да е у последно време - трча ко луд, дриблинзи, ова она, добри пасови :pos2: :pos2: браво бе Флоран

Абе Дрогба од коа дојде Хидинк се поремети,исто и Малуда..тоа е до тренерот,секоја чест за него.

Играме убаво прво полувреме, ама паметно исто колку Ливерпул шо играше паметно со нас на Енфилд во ЛШ. Заслуживме да водиме, „жими таквово“ заслуживме да водиме, немаме конкретен шут а сме заслужиле да водиме...

Дрогба ми затајува, Анелка <-> Калу шо побрзо, Одбранава да се подразбуди малку, Чех ваков го сакам. :tv:

Точно.. и јас не сум задоволен од игра без ниеден конкретен шут.

Плукнете ѓи да не ѓи урочете само(мислам на Дрогба и Малуда).:pos2:

Пу пу....само така нека тераат така, измена Анелка<--->Калу, иако Анелка добар ми е -барем се труди, ама мора да се смени нешто ако не оди вака. Малуда никако надвор. Сите 90 нека ги трча

Наместо Анелка нека влезе Калу да ја живне малку десната страна и да се надеваме на полн плен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom