Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто мислење имам и јас, игравме глупаво со Мурињо, пре би да играме убаво за око без титули него 20 од 38 утакмици да ни бидат 1-0 победа!Сега очекувам пцуење, па може и црвено, ама Мурињо ич не ме бендисуваше. Многу играше затворено. Пола од трансферите беа пропаднати... Е што беше педер да одигра на резултат, беше

Штета што не го оставија Грант и оваа сезона ќе имавме и ФА куп, и Карлинг, и Премиер лига, и Лига на Шампиони. Ја сум си за Аврам!ПА што му фалеше на Грант? Не викам да се донесе, ама сепак. Во секој случај беше подобар од Сколари
Арсенал да не пуштат?Евертон е тврд орев,утре ќе биде тешко,после со Арсенал на Емирати ама може ќе ни пуштат тие,со Фулам дома ќе тепаме,исто и со Сандерленд и Блекбурн,и ќе биде тешко со Вест Хем.Немаме и ние баш лесни утакмици.

Ја бев да го донесат, се радував ко ненормален ко прочитав на нет ама излезе само шпекулација :kesa::nesvest:Кој беше против донесувањето на Аршавин, нека гледа и плаче... Ај нема врска, да глеадме напред, не назад!
Ќе им го спопика Дрогба утре..не знам дали забележавте ама од кога е дојден Хидинк ја станувам се пооптимистичен,човекот е звер.
Ја па мислев дека можеби Калу би играл лев бек...што знаете од Хидинк се може да се очекува.А зашто да не проба,брз е Калу нека се кољат со Меси таму.Видовте прошлото коло Самба играше шпиц за Блекбурн а е дефанзивец...
http://www.goal.com/en/news/9/engla...-webb-to-referee-chelsea-everton-fa-cup-final
Кој ќе ни суди финалето против Евертон![]()

Не е будала Мурињо покрај толкава екипа (над 30 фудбалери во 1 тим)Дај бре човече, Деко ли го сметаш за играч? Прецизен пас ако нема никој околу него на 20 метра. Да не збориме па за голови!
Слободно нека си оди во Интер (читам се интересираат за него).
Во најлош случај Грант...Хидинк да остане,или Мур да се врати.Кој друг да дојде ќе биде ко Сколари,пропала инвестиција!
Не знам дали беше регистриран или можи си читал летоска, ја го рачунав за триножец, чија што една нога е пред кршење, т .е. -фудбалски пензионер. Ама не, добар бил уште, дури и Лампард да го замени, пошто нели можеше да ој во Интер летоска. Некои така велеа де, требало да се радувам, дури и ако Лампард си заминел, Деко бил тука.Дај бре човече, Деко ли го сметаш за играч? Прецизен пас ако нема никој околу него на 20 метра. Да не збориме па за голови!
Слободно нека си оди во Интер (читам се интересираат за него).
Мурињо има(ше) шампионски карактер, пола тим (Чех, Тери, Лампард, Робен, Макелеле) инаку го состави Раниери, ама чоеко не е некој авторитет и карактер, за успеси. Е то е со Јосе работата, не дека некој е заљубен во него (можи и да е некој па, шо знам...Сега очекувам пцуење, па може и црвено, ама Мурињо ич не ме бендисуваше. Многу играше затворено. Пола од трансферите беа пропаднати... Е што беше педер да одигра на резултат, беше
). ....и Стив Кларк, можда и Ѕола.Аврам Грант?
Овде се разидуваме! Дали за година дена некој ќе памти то шо на 5 натпревари на Ливерпул се постигнати скоро 35 гола, или то шо Јунајтед трета година по ред ќе ја освој Премиер Лига?Пре би да играме убаво за око без титули него 20 од 38 утакмици да ни бидат 1-0 победа!

Болдираното е правата работа!Не знам дали беше регистриран или можи си читал летоска, ја го рачунав за триножец, чија што една нога е пред кршење, т .е. -фудбалски пензионер. Ама не, добар бил уште, дури и Лампард да го замени, пошто нели можеше да ој во Интер летоска. Некои така велеа де, требало да се радувам, дури и ако Лампард си заминел, Деко бил тука.
Мурињо има(ше) шампионски карактер, пола тим (Чех, Тери, Лампард, Робен, Макелеле) инаку го состави Раниери, ама чоеко не е некој авторитет и карактер, за успеси. Е то е со Јосе работата, не дека некој е заљубен во него (можи и да е некој па, шо знам...).
....и Стив Кларк, можда и Ѕола.
Овде се разидуваме! Дали за година дена некој ќе памти то шо на 5 натпревари на Ливерпул се постигнати скоро 35 гола, или то шо Јунајтед трета година по ред ќе ја освој Премиер Лига?![]()
Исто мислење имам и јас, игравме глупаво со Мурињо, пре би да играме убаво за око без титули него 20 од 38 утакмици да ни бидат 1-0 победа!