Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какви засилувања земаме пичку матер..млад Австриец..од недокажани таленти преку к.р ми е...наместо да се насочиме кон играчи како Бензема,Агуеро,Лавеци,Капел ние земаме копиљаци од Австрија!
Барем едно од таквите „откритија“ на Арнесен во изминативе 5 години да поминеа во прв тим. Ди Санто ќе речи некој, ама Ди Санто дојде лани, на 18 и нешто години. Не на 15-16 години.

Цццц еве го Банзема одма по желба на Давор во Челзи чекајте малце не брзајте прво менаџер да видиме кој ке биде (Хидинг е најдобро) па после играчи купување.

Ќе остане Хидинк ќе видите..само сега не сака да каже додека не заврши сезонава!

Можда психата му е сега, демек гледа колку е ептен добар и го сакаат другите играчи, па вели дека не останува за вие уште и уште да му се докажат и со титули да го придобијат. Ако им соопшти сега, може и малку поопуштени ќе бидат

Или, другата верзија, едноставно си стои на збор и не седи другата година :toe:

Мене ми е сумљив човекот.....се мислам дека фолира, кога вели дека ќе си оди по крајот на сезонава

П.С.Многу сакам да сум во право..... :vozbud: :vozbud:

Можеби си е човек од принципи али ако освоиме титула не верувам дека нема да остане во Челси. Ко ќе се радуваат ко ќе се гушктаат ќе го пуштат Калу да го фати по газето (пошо од сите најголем е**ч ми стои он :icon_lol: ) и ќе го убеди :pos2:

Што се однесува до Мансиен...
Бог нека ни е на помош :nesvest::nesum:
Не дека не го бива малиот али со Меси накрај неможеле да излезат и играчи со многу поголеми мадиња од него, камоли тој...

Ако останеме уште без еден играч за полуфиналниот натпревар и...
Одам да уплатам 1 со хендикеп, 4+:nesum:

34.коло
West Ham United - Chelsea
Manchester United - Tottenham Hotspur
Hull City - Liverpool

35.кoлo
Chelsea - Fulham
Middlesbrough - Manchester United
Liverpool - Newcastle United

36.коло

Arsenal - Chelsea
West Ham United - Liverpool
Manchester United - Manchester City

37.коло
Chelsea - Blackburn Rovers
Manchester United - Arsenal
West Bromwich Albion - Liverpool

38.коло

Sunderland - Chelsea
Hull City - Manchester United
Liverpool - Tottenham Hotspur

и плус уше една утакмица на Ман.Утд
Wigan Athletic - Manchester United

Го постирам ова зошто мислам дека имаме полесни утакмици за разлика од Манчестер, но и Ливерпул има лесни противници, али сепак на нас ни останува да се надеваме за ПЛ.

Евертон е тврд орев,утре ќе биде тешко,после со Арсенал на Емирати ама може ќе ни пуштат тие,со Фулам дома ќе тепаме,исто и со Сандерленд и Блекбурн,и ќе биде тешко со Вест Хем.Немаме и ние баш лесни утакмици.

Кој беше против донесувањето на Аршавин, нека гледа и плаче... Ај нема врска, да глеадме напред, не назад!

Со Евертон утре мислам дека ќе победиме, а добро е вечерва што Ливерпул не победи па нашиве за утре ќе имат мотивација плус за победа. Со победа утре ќе им се доближиме на само 1 бод. Што значи дека ни се зголемат шансите ако не за 1, за 2 место.

Ќе им го спопика Дрогба утре..не знам дали забележавте ама од кога е дојден Хидинк ја станувам се пооптимистичен,човекот е звер.

Ќе победиме со Евертон иако се баксузи за Челзи...

За утре сум 100% сигурен дека тепаме. Не се секирајте, а и треба да сме ептен малери сами на себе да не победиме кога ни се укажува добра шанса сеа за престигнување на тие пред нас...

Дај Боже! Ако веќе стварно решил Хидинк за Мансиен со Барса, може да го тестира утре, барем едно полувреме.

За утре сум 100% сигурен дека тепаме. Не се секирајте, а и треба да сме ептен малери сами на себе да не победиме кога ни се укажува добра шанса сеа за престигнување на тие пред нас...
Тоа ни се случи повеќе пати годинава. Ама најчесто со Сколари. Ќе видиме. Него како можеше овие гревовиве А1 Манчестер да ја даваат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom