Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.guardian.co.uk/football/2009/apr/19/chelsea-valencia
Овие не се саглам. Типов да има 24 години и да игра како што игра може и да вреди волку, ама сега, не фала

Одличен е Виља, јас сум за, во оваа ситуација. Па 27 години има, не е стар. Може уште најмалку 5 сезони да игра на високо ниво. А за тоа колку вреди не треба ние да се грижиме, ние како навивачи треба да сакаме да имаме посилен тим, тим кој ќе освојува титули. А за тоа дали цената е превисока или не си има кој во клубот да си одлучи.

Одличен е Виља, јас сум за, во оваа ситуација. Па 27 години има, не е стар. Може уште најмалку 5 сезони да игра на високо ниво. А за тоа колку вреди не треба ние да се грижиме, ние како навивачи треба да сакаме да имаме посилен тим, тим кој ќе освојува титули. А за тоа дали цената е превисока или не си има кој во клубот да си одлучи.
Епа баш ради тоа, за да имаме посилен тим, не треба да се шибнат 44 милиони фунти за еден играч. Моше да се купат 2 од по 20 милиона... Со добар избор, може да биддат подобри од Виља за некое време, па ние еднаш да шитнеме за толку кеш...

......ваистина воскресе!

http://www.guardian.co.uk/football/2009/apr/19/chelsea-valencia
Овие не се саглам. Типов да има 24 години и да игра како што игра може и да вреди волку, ама сега, не фала
Со 50 милиони евра, Жан Мишел Ола и Бензема ко попарени ќе седнат на маса за преговори.
Бензема е на почеток на кариерата, играч со шампионски карактер, не делува како кренато копиле, во нападот може да игра и како класичен шпиц, и бочно, со цврстина и движења кои потсетуваат на Зинедин Зидан.
Не го омаловажувам Виља, одличен е, ама за тие пари имаме подобар избор.

Ама, ова го сместувам во fabrications, чекам нов тренер за вакви озбилни муабети. :)

Прво од се најважно е Хидинг да остане а за трансфери после ќе се мисли:helou:

Уф сакав со Јунајтед финале ама ете Евертон изненадија...

(Неофицијално) новиот дрес за 2009/2010

article-1164758-0416D53F000005DC-924_468x512.jpg

Tие линииите ми се некако чудни иначе стандар закон дресс:kesa:

(Неофицијално) новиот дрес за 2009/2010

article-1164758-0416D53F000005DC-924_468x512.jpg

Ееее,глупо е секоја година менуваме дрес..купив од Лампард пред финалето од ЛШ тие ги сменија,сеа планирав да земам од Есиен тие пак ќе ги мењаваат!

И јас купив од Лампард тогаш ги сменаја дресојте...:tapp:

Ееее,глупо е секоја година менуваме дрес..купив од Лампард пред финалето од ЛШ тие ги сменија,сеа планирав да земам од Есиен тие пак ќе ги мењаваат!
Ако биди овај сигурно, веројатно е праен за поголема комоција на играчите, барем така ми изгледа. Амблемо таман работа пак да се менува, дури и спонзорите се исти (:)) така шо не ти менува многу да си земиши од овосезонскиве.

Честито пласман и финале против Евертон....Можеби заслужено сте во него, ако се знае дека и не ви дадоја чист пенал, кога Силвестре играше со рака...

Сепак огромни честитки до Гус Хидинк, фантастичен стратег....После Венгер, мојот омилен....

Уште еднаш, честитки....

Па мора секоја година нов дрес, како ќе се прават пари иначе. Ако новиот е ист како и стариот никој нема да го купува новиот. И јас сум против ова што го прават, ама во модерниот фудбал така функционираат работите. Иначе стариот ми се допаѓа повеќе од овој што е на сликата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom