Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А што ќе правиме на Ноу Камп без лев бек у пм. По таа страна игра Меси, од тоа ми е најмногу страв, незнам кој би играл на таа позиција, немаме друг класичен лев бек. Можеби Белети ќе го игра, немам идеја.

Против Барса си зиам апарат за притисок на време :vozbud:

А што ќе правиме на Ноу Камп без лев бек у пм. По таа страна игра Меси, од тоа ми е најмногу страв, незнам кој би играл на таа позиција, немаме друг класичен лев бек. Можеби Белети ќе го игра, немам идеја.
Есиен бе, кој друг?!? Не мора да игра лево, ама едно фластерче на меси и толку. КРАЈ!

Честито за полуфинале,супер возбудлива утакмица.Ептен ми е мило шо ќе тепавте,поготово ради глупото Бенитез шо го вади Торес и го става Н`Гог.Се надевам ќе биде исто вака со Барса :icon_lol:

Дефинитивно најинтересен натпревар шо сум гледал во ЛШ.

EDIT: Кој ги сака головите за download нека пише по ПП :)))

Честито полуфинале. :smir:

Ќе биде факинг амејзинг:vozbud::vozbud:

Е сеа на таа страна(левата) ќе му треба играч што целосно ќе го неутрализира Меси, а таков играч мислам дека може да биде само Есиен, али неверувам дека него ќе го стави баш таму, ќе смисли сепак нешто Хидинк...

Кога го видов Лампард како го бацува дресот, ми потекоа солзи, ми текна на лани кога даде гол против Ливерпул од пенал кога плачеше (кога почина мајка му)...

Кога го видов Лампард како го бацува дресот, ми потекоа солзи, ми текна на лани кога даде гол против Ливерпул од пенал кога плачеше (кога почина мајка му)...

Тоа ме трогна, жими се :(

Дечки сега идам и незнам како ме вратија лелелеле да се знае ЕДЕН Е ЧЕЛЗИ И ГОСПОД ДА ГО БЛагослови Лампард:vozbud: прво да им честитам на цел тим на чело со Хидинг да не е тој уште со јуве ќе си ебавме мајката
ама ај утакмица и пол нема збор секоја чест на лузерполл само она бенитезон си го сисна поштено и тоа со помош на тој судијата фрлен ,сега паметот во глава и да не ни се повтори дома да приме повече од еден гол зш со барса играме нека се разбудат малце:toe: ајде се ближи Рим хехехе само уште 1 нерешена и две победи лол многу барам ама тоа е за прошлата сезона мора да се надокнади:vozbud:Поздрав до сите навивачи на Челзи да се знае кој е кој:smir:

Честито момци,со среќа понатаму.Утакмицава ќе биде запамтена како една од најдобрите во историјата на ЛШ според мене.

Честитки за победата!

Респект за Барса, по мене имаат најдобар напад во цела Европа (и во цел свет)
Но во фудбалот не се важни само имињата, моменталната форма и сл, топката е округла и се врти :smir:

Доколку одиграме на Ноу Камп како и со Ливерпул во првата утакмица, cо една нога ќе бидеме у финале.

Неможам уште да верувам што гледав денес:nesvest:
Сите убавини ,маки и задоволства кои фудбалот може да му ги пружи на еден фан. Сега е најбитно што на крај се добро се заврши за Сините :back:

Долго ќе се памети и ќе се прераскажува што се случуваше вечерва на Стемфорд Бриџ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom