- Член од
- 11 септември 2008
- Мислења
- 224
- Поени од реакции
- 6
Момци, што правиме сега, се собираме во вторник во Челзи Паб, или со Барса?
Ајде бе, јас сум за.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За момциве што не се од Скопје не знам дали баш им се исплати да доаѓаат, ама ај ќе видиме што ќе пишатАјде бе, јас сум за.
Што да мрчам бе.Ни на крај памет не сањав дека ќе ги тепаме на Енфилд овие.Сеа нема да мрчам!
Јас се надевав и отворено го кажав тоаНикогаш не сум играл спортска... Да играв, немаше да те послушам и ќе пишев Х за 1000 денари, а 2-ка за 100 денари. Да бидеме реални, никој не се надеваше на ваков пресврт!

Ееее Чех се изнабрани а му даделе 7.5 а Лампард така мааше ташаци на терено и он 7.5 не зајбави...
:helou:Јас би сакал ама нема да имам можност. Ако излезе нешто случајно, да одам во Скопје, ке дојдам...:smir:За момциве што не се од Скопје не знам дали баш им се исплати да доаѓаат, ама ај ќе видиме што ќе пишат

Мислам дека ќе е подобро да се собереме на таа со Барса, ама што ќе кажи мнозинството тоа ќе правиме :helou:Синоќа се виде вистинската силина на Челзи. Браво за Гус, кој успеа да го извлече најдоброто од момците.
Капитенот нема да игра на реваншот, меѓутоа со Ивановиќ, Алекс и Карваљо верувам дека нема да има проблеми.
Друго...Стивен Џерард денес оди на скенирање, можно е да се работи за посериозна повреда, така да и нивниот капитен тешко дека ќе настапи.
И уште нешто...според Мирор, доцна синоќа управата на Челзи постигнала тригодишен договор со Карло Анчелоти![]()
Секое чудо за 3 дена :smir:ajde hidink neka misle na natprevarot so barsa oti siguren sum deka barsa i celzi ke igraat polufinale
oti ke ima dosta za mislenje so barsa
da ne ve snajde i vas vakvo nesto slicno kako baern so go snajdi sinokja,oti kako so se raspolozeni ovie trojcata tesko na sekoja ekipa