Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Само така....... и на Барса така ке ги покакамеееееееееееееееееее:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Бај да веј. Јас сакам да дојдам заедно да гледаме, ама не можам:smir:

Ако е за неможење и јас полагам во среда во 9, ама вреди да се жртвува еден испит (т.е. коловиум) за Челзи :smir:

Епа дечки честито на победата.

Ќе биде добро полуфинале со вас. Победникот има 90% шанси да биде шампион.

Ај честито момци да ни е победата.Искрено очекував вчера реми на Енфилд и после да го папаат на Стемфорд Бриџ ама и вака не е лошо:vozbud:.Браво за Бране.Србија до Токиа

Никогаш не сум играл спортска... Да играв, немаше да те послушам и ќе пишев Х за 1000 денари, а 2-ка за 100 денари. Да бидеме реални, никој не се надеваше на ваков пресврт!
Јас се надевав и отворено го кажав тоа :toe:
А очигледно и КафеДелМар
http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=2419119&postcount=2192

Ееее Чех се изнабрани а му даделе 7.5 а Лампард така мааше ташаци на терено и он 7.5 не зајбави...

Добро уште ли не научивте дека гол.ком и се е можно :):helou:

За момциве што не се од Скопје не знам дали баш им се исплати да доаѓаат, ама ај ќе видиме што ќе пишат
Јас би сакал ама нема да имам можност. Ако излезе нешто случајно, да одам во Скопје, ке дојдам...:smir:

Синоќа се виде вистинската силина на Челзи. Браво за Гус, кој успеа да го извлече најдоброто од момците.

Капитенот нема да игра на реваншот, меѓутоа со Ивановиќ, Алекс и Карваљо верувам дека нема да има проблеми.
Друго...Стивен Џерард денес оди на скенирање, можно е да се работи за посериозна повреда, така да и нивниот капитен тешко дека ќе настапи.
И уште нешто...според Мирор, доцна синоќа управата на Челзи постигнала тригодишен договор со Карло Анчелоти:toe:

Ајде нека ни се множат.Искрено ваква игра не очекував од Челзи.Хидинг ја постави добро тактиката на теренот и ова е заслужена победа.По голот на торес неможеа да ни мрднат.Среќата беше на нивна страна со оглед на тоа дека Дрогба покрај голот имаше уште 3-4 100% шанси за гол.Иванович одличен на два пати со глава но и во одбраната кога спречи сигурен гол уште во раната фаза од натпреварот.Петр Чех беше брилијантен особено ми се допадна тоа кога го одбрани ударот во последните минути кој идеше под пречката во голот но Чех успеа да ја спаси и со два гола предност да му дозволи на својот клуб да го пречека Ливерпул на Стемфорд.Штета што Џон Тери доби жолт картон и ќе отсуствува наредниот натпревар во ЛШ.Да се надеваме дека ќе се врати Босингва и дека ќе поминеме во полувиналето на ЛШ.По подолго време и Малоуда ме изненади со фантастична игра со толку голема мотивација страст што ја прикажа на теренот.Сепак сите придонесоа за оваа победа.Ваква игра немам(односно на вчерашниот натпревар) првпат ја гледам од Челзи(кога изиграл вака Челзи незнам).Секоја чест.Победа да ни биде само во мислите.

Момци, што правиме сега, се собираме во вторник во Челзи Паб, или со Барса?

Ако не сум на работа, доаѓам! Иако сум едно 120км од СК
Само оваа вторава со Ливерпул нема да биди тоа-тоа :toe: Мислам дека ќе е подобро да се собереме на таа со Барса, ама што ќе кажи мнозинството тоа ќе правиме :helou:

Синоќа се виде вистинската силина на Челзи. Браво за Гус, кој успеа да го извлече најдоброто од момците.

Капитенот нема да игра на реваншот, меѓутоа со Ивановиќ, Алекс и Карваљо верувам дека нема да има проблеми.
Друго...Стивен Џерард денес оди на скенирање, можно е да се работи за посериозна повреда, така да и нивниот капитен тешко дека ќе настапи.
И уште нешто...според Мирор, доцна синоќа управата на Челзи постигнала тригодишен договор со Карло Анчелоти:toe:

Aууу се надевам не :nesvest:
Незнам зошто ама никојпат не сум имал високо мислење за тренерите од Калчо лигата. Сеа ке се навикнеме на Гус и после пак ќе имаме проблеми, тоа е можно (лошо) сценарио...

ajde hidink neka misle na natprevarot so barsa oti siguren sum deka barsa i celzi ke igraat polufinale
oti ke ima dosta za mislenje so barsa
da ne ve snajde i vas vakvo nesto slicno kako baern so go snajdi sinokja,oti kako so se raspolozeni ovie trojcata tesko na sekoja ekipa

ajde hidink neka misle na natprevarot so barsa oti siguren sum deka barsa i celzi ke igraat polufinale
oti ke ima dosta za mislenje so barsa
da ne ve snajde i vas vakvo nesto slicno kako baern so go snajdi sinokja,oti kako so se raspolozeni ovie trojcata tesko na sekoja ekipa
Секое чудо за 3 дена :smir:

Најдов нешто мн интересно на интернетов од навивачите кои биле на Енфилд вчера. :)

Good to see Liverpool's fans predictably taking solace in the fact that they are 'The World's Greatest Fans' TM because they sang that song of theirs when they were losing.

Anybody else notice it was preceded by the singing of 'Where's your famous atmosphere?' by the Chelsea fans (which seemed to remind them they had a reputation to uphold)? I always find the singing of that song when Liverpool have lost horrifically self-serving. It isn't done when they draw against Stoke, for instance, but in a big glamour game going out live they can't miss the chance to remind the world of what brilliant supporters they are. 'Look at us, we've lost and we're still singing, nobody loves their club like we do...'

Sing on the telly, you only sing on the telly...

However since Chelsea took the lead in the second half it was their fans who were the only ones to be heard. Everyone watching the game last night could hear the chorus of 'where's your famous atmosphere?' sang loud by Chelsea fans, with a very muted reponse from Liverpool's best fans in the world. Perhaps if your fans had been more audible when the game wasn't a lost cause it may have provided Liverpool with the emphasis to at the very least make life a little bit more uncomfortable for Chelsea.

Најдобри навивачи my ass.:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom