Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одма се приметува разлика во играта со Хидинк на клупа
2ЦА напаѓачи играат со многу пасови ме потсетуваат како русите на последново европско...за тоа е заслужен еден човек:toe:
Епа да Хидинк форсира формација со 2 напаѓачи и се гледа дека тоа се исплати.

Па стварно жално беше напаѓачи како Дрогба и Анелка да чуваш на клупа...некој сонува за такви напаѓачи да има во тим.

Добро е 0-1 полувреме,добра игра на целиот состав,одлични подавања,се спасивме во неколку ситуации...:helou:

Задоволен сум од прво полувреме ама ај да не кобам..коментар ќе дадам по крајот на мечот

Одлично е, ајде да не примиме гол во второ, а убаво би било да дадеме уште некој. Голема победа ќе биде ова.

Роман го погледнавте ли ретко кој така газда да се радува...Чех слабо многу, Микел и да не зборам...Измегу Роман и Кенион дали некој знае кој беше човекот?

Роман го погледнавте ли ретко кој така газда да се радува...Чех слабо многу, Микел и да не зборам...Измегу Роман и Кенион дали некој знае кој беше човекот?

мислам дека беше другиот директор само не ми текнува како се викаше:toe: инаку од астон вила мн слабо некако може очекував повече ама освен од слободниот удар(немаше фаул над хески) ништо друго не видов ајде само вака уште два комада и дома среќни сите:smir:

Вчера не ја видов баш мн мн ситуацијата, и мислев дека нерешено е боље ама ...
сега гледам дека е добро да тепате и ке ни завршите повеќе работа од колку со нерешено.
Ајде уше второ издржете и пабнете уше еден :)

Браво, многу значајна победа. Ајде сега да киксне некој од Ливерпул и Манчестер Јунајтед и ќе биде топ.

Aj neka mu e cestita pobedata na Hidink.Podobar start nemozese da ima,pobedata ve vrakja na 3to mesto...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom