Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ањелка бе, каде си против Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Рома и останатите, каде ? Јас стојам на тоа дека овој играч никогаш не требаше да го облече дресот на Челзи, една од неколкуте круцијални грешки на управата на овој клуб, заедно со Балак, Шева . . . :toe:

Се врати Анелка,којзнај од кога немаше дадено гол :)
Честито победата.

Ееее.Дечкии.Победивме,конечнооо.Се радувам како да сме освоиле ПЛ,а не да сме победеле против Ватфорд.Анелка конечно постигна голо,не еден туку три..Барем да ни се врати самодовербата после победава.Како и да е честита нека ни е и нека ни се множат.

Честито победа да ви се множат па да даде господ во Мај Џон тери да кине мускули дигајки трофеи во англија!

Ме интересире од кој беа асистенциите?Оти баш не снимката губеше сигнал а на нет монгу бавно се исполнува видиото,

Одлична победа за враќање на самодовербата пред натпреварот против Астон Вила. Ми се свиѓаше тоа што Анелка и Дрогба играа заедно во нападот. Отимизмот се врати, ај ќе видиме како ќе биде понатаму.

Добро бе, Мансиен нема врска со десна бековска позиција. Иванович игра доста добро на истата. Аман бе овај Вилкинс, има малку мозок?
За Оби и Балак немам зборови......ШИФОЊЕРИ ШО САМО ЗАФАЌААТ МЕСТО!!!!!!

Абрамович дури „го дркаше“ на млитавио удар на Дрогба на голо (кој и ја без проблеми би го одбранил), Хидинк имаше фаца „тешко мене со овие“. Ебаго!

Значи да дополнам, дури сега разбирам зошто Роман Абрамович го немаше на повеќето натпревари под водство на Сколари. Денеска видовме дека Ромчо „го дрка“ и на најмлитајте удари на голо.
Шо значи, ако присуствуваше на натпреварите на Челзи со Сколари, „ќе страдаше негојо ......“ од „дркање“, пошо имавме просек 15-20 удари по натпревар, од кои 8-10 во рамки на голо и стативи.

Ањелка бе, каде си против Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Рома и останатите, каде ? Јас стојам на тоа дека овој играч никогаш не требаше да го облече дресот на Челзи, една од неколкуте круцијални грешки на управата на овој клуб, заедно со Балак, Шева . . . :toe:
Брка муви против Ливерпул, Арсенал.......

Никола Анелка е директна идеја на „тренеришчето“ Аврам Грант, за кој многумина сметаат дека би бил мноооогу подобар од Сколари за Челзи.
Значи, по 16813168174435 пат велам дека Аврам Грант треба да му плати на Луис Фелипе Сколари за фантастичната реклама која ја доби. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom