В
Вори
Гостин
И имаат право.Со вакви играчи 4 место.Астон Вила и Ливерпул пред Челси,не бива.Нека остане сезонава Сколари и така веќе ништо нема да освоиме.Од на лето нека си ги зема парталите и нека си замине во Бразил.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Разликата е шо сега третио десен бек е платен 50000 фунти неделно. Мамата нивна. Е то е разликата.Ne znam kako im e na novite fanovi na Chelsea koi sto go poznavaat kako sampionski tim (ako ima takvi). Jas sum za Chelsea veke podolgo vreme 12-13 godini i poznata mi e situacijata koga Chelsea se borel za vlez vo CL i ke mi bide polesno da se prilagodam. Realno ova e Chelsea koj sto go poznavam od porano, tim koj se bori za kvalifikacii za CL. Mozebi vo moite prethodni postovi bea izrazeni sampionski ambicii ama poleka vo mene se gubi optimizmot. Sega bi bil zadovolen i so izboruvanje na Liga na sampioni. Navistina zalno ama vistinito.
Сезонава и со него и без него нема да има ништо. многу песимистички, ама не и нереално.Напаѓајте го Сколари... Го напаѓавте и Мурињо сите, па еве на кое дереџе дојдовме.
Ако го шутнат Сколари сега, свршена е сезонава за нас, значи нема да освоиме НИЕДЕН трофеј, а и местото во ЛШ ќе ни’ виси.
nesvest
) ќе бидиме шестти. Не шо не го бидува, туку разликата во фудбало шо го негува тој, и фудбало на Сколари е страшна, и нема време за трансформации. Разликата е шо сега третио десен бек е платен 50000 фунти неделно. Мамата нивна. Е то е разликата.
Сезонава и со него и без него нема да има ништо. многу песимистички, ама не и нереално.
Без него, а на пример со Манчини (само тој е слободен, а посаламnesvest
) ќе бидиме шестти. Не шо не го бидува, туку разликата во фудбало шо го негува тој, и фудбало на Сколари е страшна, и нема време за трансформации.
Еве како Челзи се припремал за Хул...
...не, не....со мраз!:pos2:
Моментално и на CNN даваат како breaking news .ОТКАЗ ЗА СКОЛАРИ !!! САМО ШТО ОБЈАВИЈА НА ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА.
Еве официјалноМоментално и на CNN даваат како breaking news .