Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И имаат право.Со вакви играчи 4 место.Астон Вила и Ливерпул пред Челси,не бива.Нека остане сезонава Сколари и така веќе ништо нема да освоиме.Од на лето нека си ги зема парталите и нека си замине во Бразил.

Ne znam kako im e na novite fanovi na Chelsea koi sto go poznavaat kako sampionski tim (ako ima takvi). Jas sum za Chelsea veke podolgo vreme 12-13 godini i poznata mi e situacijata koga Chelsea se borel za vlez vo CL i ke mi bide polesno da se prilagodam. Realno ova e Chelsea koj sto go poznavam od porano, tim koj se bori za kvalifikacii za CL. Mozebi vo moite prethodni postovi bea izrazeni sampionski ambicii ama poleka vo mene se gubi optimizmot. Sega bi bil zadovolen i so izboruvanje na Liga na sampioni. Navistina zalno ama vistinito.

Со вакви играчи,со ваков тренер(никаков),со богат газда и пак да се бориме за квалификации.

Напаѓајте го Сколари... Го напаѓавте и Мурињо сите, па еве на кое дереџе дојдовме.
Ако го шутнат Сколари сега, свршена е сезонава за нас, значи нема да освоиме НИЕДЕН трофеј, а и местото во ЛШ ќе ни’ виси.

Who's Not

• eeecc0d8512f3fda233bb8d906a7f82c.jpg
    Chelsea

After Saturday's draw against Hull the fortress that was once Stamford Bridge has seen just six wins in 13 league games so far this season.

Na gosti ste dobri no doma treba da se podobrite...

Ne znam kako im e na novite fanovi na Chelsea koi sto go poznavaat kako sampionski tim (ako ima takvi). Jas sum za Chelsea veke podolgo vreme 12-13 godini i poznata mi e situacijata koga Chelsea se borel za vlez vo CL i ke mi bide polesno da se prilagodam. Realno ova e Chelsea koj sto go poznavam od porano, tim koj se bori za kvalifikacii za CL. Mozebi vo moite prethodni postovi bea izrazeni sampionski ambicii ama poleka vo mene se gubi optimizmot. Sega bi bil zadovolen i so izboruvanje na Liga na sampioni. Navistina zalno ama vistinito.
Разликата е шо сега третио десен бек е платен 50000 фунти неделно. Мамата нивна. Е то е разликата.

Напаѓајте го Сколари... Го напаѓавте и Мурињо сите, па еве на кое дереџе дојдовме.
Ако го шутнат Сколари сега, свршена е сезонава за нас, значи нема да освоиме НИЕДЕН трофеј, а и местото во ЛШ ќе ни’ виси.
Сезонава и со него и без него нема да има ништо. многу песимистички, ама не и нереално.
Без него, а на пример со Манчини (само тој е слободен, а посалам(:nesvest:)) ќе бидиме шестти. Не шо не го бидува, туку разликата во фудбало шо го негува тој, и фудбало на Сколари е страшна, и нема време за трансформации.

Еве како Челзи се припремал за Хул...

...не, не....со мраз!:pos2:

Разликата е шо сега третио десен бек е платен 50000 фунти неделно. Мамата нивна. Е то е разликата.

Сезонава и со него и без него нема да има ништо. многу песимистички, ама не и нереално.
Без него, а на пример со Манчини (само тој е слободен, а посалам(:nesvest:)) ќе бидиме шестти. Не шо не го бидува, туку разликата во фудбало шо го негува тој, и фудбало на Сколари е страшна, и нема време за трансформации.

Еве како Челзи се припремал за Хул...

...не, не....со мраз!:pos2:

Балетани мамето нивно...
Овој швабава да играше на терен како шо се смее пред камери арно ќе беше...

ОТКАЗ ЗА СКОЛАРИ !!! САМО ШТО ОБЈАВИЈА НА ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА.

Леле треба да се части го отпуштија глупиот ЦИГАН јееееееееее :pusk:
Кој и да го наследи сигурно ќе биде подобар од Циганот :wink:

KikoMC, честито пласман понатаму во ЛШ, со малку среќа и до финале. :toe:

РЕЈ ВИЛКИНС ЗА ТРЕНЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :violent1:

Челзи ке освои Лига на Шампиони со новиот тренер,кој и да е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom