Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
While that continues Assistant Coach Ray Wilkins will take charge of the team on a temporary basis.

АААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Море шо има нов тренер да барате, остајте го Вилкинс, мамето ваше глупо.
Па кој е толку „паметен“ бе, аман! Абрамович, Кенион...кој???

Челзи ке освои Лига на Шампиони со новиот тренер,кој и да е!
Со Манчини!

Сега ви е шансата да го земете озогласениот,тактички спремниот и секогаш шампионски расположениот Тони Адамс.
:pos2:

И Адриано и Роналдињо...за друштво да му пра ебаго. :jaj:

Не бе Вилкинс, заборајв едно име....Аврам Грант! „Врнио тренер“!!!
Аврам треба да му плати на Сколари за ваквата реклама. :pos2:

Не очекуван развој според мене. Па добро не ли научија дека со промена на тренер на секој шест месеци нема да донесе ништо освен неуспех.

Штата мислам дека Сколари не го доби потребното време. Во споредба со неговите претходници немаше ист третман. Не доби никаква финансиска подршка а и резултатите до определен момент не беа лоши. Се тргна надоло со големиот број на повреди.

Ја се смем саркастично, ама Скај тврди дека Хидинк и Аврам се главни кандидати за тренерското место!
Која ќе биди разликата меѓу Сколари и Хидинк стварно не ми е јасно.
Стварно Вилкинс ко така нека остани, или па Аврам...:vozbud:

Не очекуван развој според мене. Па добро не ли научија дека со промена на тренер на секој шест месеци нема да донесе ништо освен неуспех.

Штата мислам дека Сколари не го доби потребното време. Во споредба со неговите претходници немаше ист третман. Не доби никаква финансиска подршка а и резултатите до определен момент не беа лоши. Се тргна надоло со големиот број на повреди.

Точно, башка што скоро цела сезона го немаат Есиен, а него го ставам во топ 5 играчи во Светот од средниот ред, плус во тим има двајца '' врвни '' напаѓачи кои не е изводливо да играат во ист тим .
Се знае кога они ја направија грешката . . . . :toe:

Најдобра замена би требало да бидат или Манчини или Аврам Грант легендата на Челзи кој го донесе како така до финале на Лига на Шампиони
ХАХАХА
COME ON GRANT

Според Chelsea tv во игра се тројца менаџери - Аврам Грант,Хидинг и Манчини.Се споменува и како желба Мурињо ама мислам дека не е можно сега тоа.Да се прашувам јас мислам дека Хидинг е вистинскиот човек за тоа.

Еве официјално
Иако Челзи не импресионираше со резултатите, смена на тренер во овој дел од сезоната и не е баш убаво!!
Официјалното на македонски. Катастофален потег според мене, но се надевам дека тој што ќе дојде ќе биде како Грант минатата сезона.....

Грант не верувам дека ќе дојде, бидејќи последните вести велат дека ќе биде замена за Тони Адамс во Портсмут, колку е точно незнам.

Изненадувачка одлука, незнам што да кажам, немам посебни емоции кон Сколари, факт е дека слабо игравме во последно време.
Мој фаворит за нов тренер е Хидинк, може е Ѕола. Само да не го донесат Манчини.

Абрамович не знај шо сака, сакаше резултати му ги носеше Мурињо. Сакаше „дрим-тим“ па ги собра пензионерите Балак и Шевченко, па не одеше. Го избрка Мурињо. Па летоска (според зборојте на Кенион), Абрамович сакал супер игра за око, забавно, ама пак сакал и по некој трофеј.
Е па сељак еден, со Балак, Оби Микел, Малуда, Анелка...ќе прајме самба? Сколари извлече 150% од можностите на дрвава наречени играчи, за прилично добра напаѓачка игра, „секси фудбал“ шо вела некои.

Сега озбилно, ја би го вратил Стивен Кларк од Вест Хем како прв тренер, озбилно кажувам, преку таквото од секакви парадери во Челзи. Само јас сум јас, а Питер Кенион и Роман Абрамович се Питер Кенион и Роман Абрамович. (МАМЕТО НИВНО!)

Според Chelsea tv во игра се тројца менаџери - Аврам Грант,Хидинг и Манчини.Се споменува и како желба Мурињо ама мислам дека не е можно сега тоа.Да се прашувам јас мислам дека Хидинг е вистинскиот човек за тоа.

Според Chelsea TV? Според клупската телевизија??? :nenene:

Според мене требаше да му дадете повеќе време,тој до сеа работеше со репрезентации,па му требаше време да се навикне,а англискиот фудбал е малце зафркнат,но нз што сака абрамович,тој сака уште у прва сезона и ајде веднаш се да освои,а има мн тренери што не се баш на свое ниво кога играат дебитантска сезона во некој клуб,еве пр. Ферги во првите сезони не бил брилијантен во Јунајтед а сега е еден од најдобрите у свет

Проблем за Сколари изгледа беше што незнае да игра со овие играчи кои беа во Челзи. Очигледно дека на Сколари му беа потребни фудбалери какви што имаше во Бразил и Португалија.
Абрамович е за секоја критика, тој го направи силен Челзи и се беше супер на почетокот додека не почна да се меша во тимот. Од тој момент па наваму тонеме, и секоја сезона е се полошо.

и ке тонеме се почесто. И се научи Абрамович да менува менаџер на секоја криза, а не знае дека треба време да убави работи...цццц

Не е тоа ФИФА 2005 или МЕНАЏЕР 2002:tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom