Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчестер тепа, пошто не гледав не навлегувам имало немало пенали. Тепа, и то е битно.

Значи, со пораз (Даворе: ) НЕОФИЦИЈАЛНО можиме да заборајме на титулата. Па и со нерешено. За Премиер то е то, нема други филозофии.
За ЛШ, еве Јуве влегува во лоша форма, ама уште 3,5 недели има. Ако ја вратат добрата форма тактички сме готови, според досегашните изданија.
Би останал ФА...:toe:

Не многу опасен старт, но намерно напраен. Пенал. :toe:

Судија на натпреварот:

mikeriley187x220-1.jpg

:pos2:

Мајк Рајли ако не свирне пенал за Манчестер ќе биде чудо!

Можеби и има јусер на нивниот фан клуб мајка му:pusk:

Пенал беше чист како солза, на почетокот на второ полувреме имаше уште еден пенал ама како што вели Ферги, не можеш да очекуваш во дерби натпревар да ти судат 2 пенали:toe:

Не ме сваќај погрешно.Манчестер си тепа чисто ко солза,муабетот ми беше дека Манчестер не може да киксне затоа.Ај поздрав

Не ме сваќај погрешно.Манчестер си тепа чисто ко солза,муабетот ми беше дека Манчестер не може да киксне затоа.Ај поздрав
Може да киксне Манчестер, не се вонземјани, ова е сепак ПЛ.
Сепак покажавме карактер, кога имавме и многу повредени, не паднавме од формата и замените си ја одработија работата во целост.

Он топик: Челзи може да победи вечерва само со стрплива игра, бидејќи одбраната на Лузерпул не е нешто посебно, кога тогаш ќе направат кикс, само треба да се сочува сопствениот гол(значи да не примите гол), и има предуслови за победа:toe:

Еве ги и составите
Ливерпул:Реина,Арбелоа,Карагер,Шкртел,Аурелио,Кајт,Алонсо,Масчерано,Риера,Џерард,Торес
Челзи:Чех,Босингва,Алекс,Тери,Кол,Балак,Микел,Лампард,Калу,Анелка,Малуда

Малуда?Зошто бе зоштоо?Балак?Зошто бе зоштоо?
Иначе што се шушка дека Челси ќе напраи трампа со Шити Дрогба-Робињо?

Мајк Рајли ако не свирне пенал за Манчестер ќе биде чудо!
Можеби и има јусер на нивниот фан клуб мајка му:pusk:
Хелсеј судеше вчера...Денес вас ќе ви суди Рајли.
Се извинувам за забуната, „носло“ е судија на Ливерпул - Челзи.

Може да киксне Манчестер, не се вонземјани, ова е сепак ПЛ.
Абе не се сите, ама овај Фергусон сумљив ми е. :)

Малуда?Зошто бе зоштоо?Балак?Зошто бе зоштоо?
Иначе што се шушка дека Челси ќе напраи трампа со Шити Дрогба-Робињо?
Мислев дека место Малуда ќе стартува Дрогба, ама останува исто.

За Дрогба <-> Робињо се пишува за в лето, а до лето можи Нибиру да ја смени патеката и порано да напрај катаклизма на Земјата. :icon_bigg

исто како сега судијата на њукасл сандерленд, колку е глуп :tapp::tapp:

не е битно тоа. За после постава има ли некој?

За играта после првото полувреме: Одлично издание на Алекс засега, многу борбено влегува во секој дуел и е присутен секаде на теренот. Не ме бендисува што и покрај теренската иницијатива и поседот на топката, имавме само еден шут на гол, а и тој над гол беше. Очекувам во второ да биде повлечен Балак или Малуда, и да влезе Дрогба.

И да, да ги смири живците Микел.

Лампард црвен:nesvest:

-судијава катастрофа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom