Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака така Дрогба може да лета уште во јануарскиот преоден рок. Што мислиш ФантомХ?
Прашањето не е поставено до мене ама ај и јас ќе дадам свое мислење:
Со оглед на тоа што немаме доволно напаѓачи и навална линија (или барем истите не се во форма) мислам дека нема таков човек во Челси што би сакал да продаде некој напаѓач, особено во вакви кризни моменти...

Лелееее.Ова е резил.Не знам веќе што да кажам,само ќе речам дека Челси оваа година нема да освои ништо.
Искрено кажано јас се надевам барем на пласман во ЛШ следната сезона...:toe:

Хахахахаха тактичка замена БЕЛЕТИ! ! !

Ц Ц Ц Ц Ц Ц Сколари бе....

Па нема избор и на клупата, што се чудиш.

П.С. Сеа ќе дајме гол, после мојов пост :):wink:

Stoch, Beleti i Di santo vlegoa i igrata se podobri....ali toj Mikel neka ne go stava vise ne go biva so da kazam.... srcevo na mesto mi dojde iskreno da vi kazam....

Како се спасивте значит, браво. Честито победа. :)

Тооооооооооооооо.Лампард мајстореееееееееееееееееееее.Ау конечно и нас среќата да не послужи...браво браво.Иначе мислам дека пак е срамен резултатов со оглед на тоа со каков тим игравме а одвај победивме.Како и да е ...ЛАМПАРДДДДДДДДДДДДДДДДДДД!!!

Е сколари Се изваде добро останаа во чекор со манчестер сеа ливерпоол да се види што ќе направат во понеделник.

ЦЦЦ, Закон:). Тамн сакав да почнам да пцујам, ама се извадивме. Добро и ние вака да победиме. Остануваме во игра, за понатаму ќе видиме.

Абе а ја речам нешто лошо одма попара прават, а речам готово газиме, е тогаш ја се*ат работата.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:БРАВО:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Auuuuuuu teska pobeda no definitivno zasluzena. Ja gledav na net i Chelsea imaa bukvalno 35-40 sutevi na gol i von golot. Ednostavno topkata ne sakase da vleze ama od 89 minuta srekata im se nasmea. Pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom