Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никаква надмоќ, поседот е на нашта страна со многу, ама џабе ко немаме креативност во средината. Се само млитави пасови и поттурнување на топката.
На полувреме по мене треба да се направи уште една замена, Калу да влезе во игра и да се игра најофанзивно што се може.

Оооооо Боже, и Алекс се повреди, сега Карваљо во игра... Не е 100% спремен, ќе биде интересно да видиме како ќе се адаптира во тимот по отсуството.
Лоша ситуација, две измени принудни, уште една останвит, шо значит отпаѓат варијантата да влезит Калу на полувреме. Веројатно накај 70 минута.

Не се нервирајте дечки(иако пукам во мене),се додека е Сколари тренер на Челси,ќе забележуваме вакви резултати.Фулам не надигра ова полувреме тактички,збор кој очигледно не го знае СКОЛАРИ:pusk:

Оваа утакмица е изгубена.Нема шанси да направиме пресврт(дај Боже да грешам).Иначе Дрогба ме изненади многу денеска,игра добро,прима-спушта топки,не прави грешки,очигледно е дека е во форма и дека ќе се врати на старите патеки.

отсавка на сколари макар и да победиме на утакмицава а тој кенион племето негово тој го заеба челзи според мене:uvo:

Можевме ли и покежав гол да примиме?????

Нема страст во играта, незнам зашо. Само Лампард и Ешли Кол играт, другите спијат. Посебно Џо КОл

Добар резултат за враќање на самодовербата и поттик за зголемување на пресингот за втор гол.
Иако голот го дадовме под среќни околности, истиот беше производ на повеќе акции и шанси, една мораше да влезе.

Дрогба ми гледа малце статичен по тоа што се пожали на повреда, ко класичен сидраш, шо не е својствено за него... Ајде само да не падниме со концентрација, да го зголемиме пресингот и наши се.

Дами и господа, најдобриот играч во светот и пошироко, ФРЕНК ЛАМПАААААААААААААРД!!! :je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom